• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    JAFROST: + to neni tolik o rychlosti hracu, co sem postrech.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HAVANA: jina rychlost hry, panaci mnohem lip drzej pozice, hra vseobecne lip teaguje na hrace. Prakticky se nestava, aby slo tak snadno po rozehravce dobehnout az do vapna. Je to cely bojovnejsi a jeste vic o kombinacni hre. Pada taky mnohem vic golu hlavou. Zahravani standardek je zajimavejsi a mam pocit, ze se o hodne zlepsila konektivita.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ne, myslim v cem konkretne je patrna ta zmena hry v onlinu oproti 16ce..
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HAVANA: jak to myslis? v moznosti pomerovat sily s ostatnima? ruzny turnaje atp.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    V čem je ten přínos v online?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    PROCKOOP: v onlinu je zmena hry teda dost patrna, akorat teda ty centry ze hry jsou tak prapodivne pomaly, hlavicky neskutecne prudky a to novy zahravani rohu, jdy mic opisuje uplne divnou krivku mi taky nesedej. Novy pencle jsou skvely. AI a nastaveni taktiky je teda bohuzel porad stejnej shit oproti PES, ale zase kolize a celkove hra telem je zase mnohem dal.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    PROCKOOP: chci schvalne s nekym konzultovat kroky v journey. Jestli to nahodou neni vzdycky stejny
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Po par hodinach hrani je to urcite lepsi nez 16, ikdyz sem cekal trochu vetsi skok a taky uz to zacina byt trochu sablonovity.

CLUBEER: The Journey je asi hlavne pro decka, ale taky to hraju, pro tu srandu a abych dostal Huntera do FUT.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Co teď hraju demo na xOne tak mi to přijde hratelnější, realističtější pohyb apod a ta cesta v demu mne bavila, i když to bylo za ManU
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    CLUBEER: no rozhodne to je jiny nez loni, mnohem hur se brani, souboje o mic jsou narocnejsi atp.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    sedim u toho asi 6 hodin a furt nevim jestli me to bavi nebo ne. Ta Cesta je takova krecovita
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    klasika..maj to ted dost rozmrdany
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A mě ps4 odmítá kartu.. Takže až zejtra koupím placku
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    tak online je uplne bozskej, ta hra zase vyrostla
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo tech verzi je hafo
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PROCKOOP: tak to byla UK verze, puvodne tam byl v dresu Tottenhamu :-)) http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-14-cover-updated-bale-transfer-saga/
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: Ja mel od 99 vsechny dobre az na podelanou FIFU 14, kterej sem paradoxne mel odehranej nejvic. Mam pocit, ze tohle byl nejakej lokalni obal, na originalnim je jenom Messi.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    13, novy bez chyb, starsi jen podle napoved :) 2006 vtipna ty vlasy
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    18
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    15
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    HAVANA: ani hovno