• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    ps4
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CLUBEER: na jakej platforme?
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    Nedame nejakej nyx turnaj?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: a nefunguje trik ze das trenovat primak a misto kopu das ve vapne? to mi myslim taky nekde slo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    njn, to uz je EA..pridava funkce ale i odebira jiny, klidne oblibeny
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ROENICK: Penalty v 2016 nebyly a to me sere. S Matesem je řežu furt
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    plus pencky a primaky ne?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: no a v arene se dal nastavit treninkovej mac a v nem muzes posilat mic za caru a trenujes rohy...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Sou tam jen skill games (kužely apod) a pak arena..

Já chci trénovat rohy např.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: pockej uz je fuk? driv kolem roku 2011 byl hned po spusteni hry (taky ze jsem casto spustil hru a jen blbnul a trenoval triky), ale i napr ve 2014 to je, akorat te do nej nehodi pi startu a neni videt v menu, musi se pomoci pravyho analogu prepnout volba v menu

Play -> highlight skill games -> use right stick to navigate between the various modes (including the practice arena)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HAVANA: ale krome penalt to je to stejny, jen to vypada trochu jinak fskutecnosti
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Jako dobrý to je..

Furt mi tam ale chybí klasickej trénink, tím spíš že se predelaly primaky a rohy
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    PROCKOOP: no mne prijde, ze bohuzel docela je, kdyz jde o kridla, ale neni tak snadny to dotahovat
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CLUBEER: Ano, akorat treba na hostovani kdyz hrajes nahovno tak nebudes hrat tolik zapasu...

Nevim jestli na konci kdyz prohrajes FA cup, tak to muzes zopakovat, kazdopadne pak uz nejde pokracovat - trva to jenom 1 sezonu.

Jinak se omlouvam ze spoiluju :-)
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    PROCKOOP: Takze dycky stejny i kdyz budu hrat tuzku I kdyz se budu snazit jo
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CLUBEER: Jedinej vetsi rozdil je, ze kdyz hrajes za Tottenham, Arsenal nebo Chelsea tak k vam prestoupi Di Maria misto Kanea
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    PROCKOOP: Myslel sem si to. Protoze by ni jinak nerekl po dvou zapasech kde jsem dal hattrick ze s nima pohary letos hrat nebudu
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    JAFROST: + to neni tolik o rychlosti hracu, co sem postrech.
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    CLUBEER: Vim jiste, ze to je vzdycky stejny ;-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    super..lepsi konetktivita a vetsi duraz na kombinacni hru, me gusta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam