• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Prvy tohtorocny laka luza drop :)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ;)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ;)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    Nejprodávanější hrou týdne v Británii je fotbal FIFA 17, láme rekordy - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...ame-rekordy-1fp-/kratke-zpravy.aspx?c=A161003_142356_bw-kratke-zpravy_oz
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    VINNIECFC: ja si to vzdycky radsi vyzeru, kdyz uz me nekdo natira, sam to nemam rad
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    who cares...kdyz nemaj net na to aby hrali online, tak at online nehrajou
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ono se ale neda moc poznat kdo dal leave a komu vypadl net... i kdyz aspon lidi co daj exit v menu by melo jit detekovat. Ty co sestrelej celou app uz ne. A oni asi vi :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    imo sou ty postihy pro leavery moc mirny...

klidne bych po leavnuti daval ban na 10-15 minut, v pripade opakovanyho na den atd..

stejne tak by mi v klasickejch multiplayer sezonach prislo fajn, kdyby si nemoh hned od zacatku hrat za realy, barcelony atd..ale musel se k temhle klubu prokousat skrz treba trihvezdickovy tymy (rozdeleni dle ligy, v 10. 3*, v 5 uz treba 4* atd..)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VINNIECFC: to jsi dostal dobre na prdel :¨)
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    JAFROST: podla mna to teraz dotiahnu dokonca len preto, ze vacsina ludi ma aktivovane coins boosty... tiez som minule prehraval 0:6 a dotiahol som to dokonca na 0:8 aby som mal 1,5k coins :D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: postihy prachu a nevim, kdyz to prehanis, ja dostavam sem tam, kdyz mi vypadne UPiCi a ten postih jsou treba 200 na zapas
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a co se stane kdyz hodne vypinas? postihy a pak treba i bany?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: ja jsem nadsenej, letos mi to vypnul jen jeden typek, ale treba i za stavu 4:0 polocas ty hraci hrajou a nekdy to jsou jeste zajimavy zapasy
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    ROENICK: bol tam jeden takovej smudla :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VINNIECFC: a vsechny goly jsi vstrelil? nebo nejakej odraz?
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    ROENICK: tam je vtip hlavne ten, ze on si vlastnaka nedal. :D a borec mal celkom boostnuty team (Suarez, Iniesta, etc....)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a on nejenze to nequitnul ale jeste si dal vlastnaka :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VINNIECFC: big up tomu typkovi.. Devadesát procent jinejch hráčů by to za stavu 3:0 quitlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam