• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    JAFROST: V Ultimate Teamu? Jestli jo tak se ti vratej za chvili, Pripadne, pokud je tam porad nemas tak napis na podporu.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    stalo se vam uz, ze vam zmizely prachy pri prihazovani na hrace a pri prehozenk se uz nevratili zpatky na ucet? me prave ted sto litru kua :/
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    normálně mam zakletou druhou divizi, lepší soupeři a najednou efektivita zakončení nula - v každym zápase dam minimálně jednu tyčku. Co neproměnim je hrozný. Ve třetí to sypu jak se patří, ale tady prostě hrůza. Pořád prohrávam 1:0, 2:1... a přitom kdybych nebyl jantar, vyhrávam i tam dost, ale je to zakletý. Máte někdy problém s tim, že hráči jak kdyby ztratili rytmus, prostě najednou jsou pomalejší, neohrabaní a tak?
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    VINNIECFC: jo, to sem včera taky zjistil. Na Pc cheatři nikomu nevěděj, ale jak se objevej na konzolích tak je hned problém. Ale ještě že tak. Včera sem dal pár zápasů a tragédie. Hráči stali a čuměli, každej obranej zákrok missnutej. Soupeřoj stačilo jen vzít míč a prostě běžet do vápna. Nevím jestli je to mnou, nebo co, ale přišlo mi to celý nějaký spomalený
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    VONBONBON: Tento vikend zrusili WL due to technical issues :)
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Já sem se včera konečně kvalifikoval do víkendový ligy, tak sem zvědavej co mě čeká. Asi slušně vyfásnu :D. Není tu někdo z divize 1, nebo tak, kdo by se mnou dal pár matchů? Potřebuju si zahrát proti někomu dobrýmu, kdo by my řekl v čem dělám největší chyby. Vím že je to obrana, ale nevím co přesně. Kolikrát si připadám, že můj obránce a enemy útočník sou magnety se stejným pólem:D. Platforma: PC
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Při tom 532 máš převahu úplně všude mimo kridelni prostory.. Pecka, fakt sem neměl tušení že to bude tak imba
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mehehe, tak sem konečně pořádně rozehrál online sezóny..5-1-2-2 (ideálně na to Juventus) a neskutecnej válec..barcelona si ani neskrtne

Asi to zkusím rozjet ještě ve fut
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MICKEY_MOUSE: l2+r2 funguje..se mi vybavilo ze sem to tenkrat pouzival na ps2..na xboxu to maka taky.dik
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Vše nej vám všem a kupu pohody nejen u FIFY.

pffifa.png
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MICKEY_MOUSE: skill moves maj smysl i proti AI, kdyz ti vyjde klicka tak projdes. Obcas na to nezareaguje a vypichne ti to ale da se to urcite pouzit.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    JAFROST: LYNCH: Obě tyhle věci jdou ručně natrénovat. Přepínání mezi hráči kniplem funguje dobře, jen je o citu. Hráčem, který přijímá přihrávku/centr můžeš libovolně ručně hýbat, když držíš L2+R2 (snad to píšu správně, používám to tak automaticky, že z hlavy nevím, co mačkám, ale asi to je takto). Stojí za to se to naučit.

BTW mám i dotaz - dají se skill moves používat i při hře proti počítači? Myšleno tak, jestli tím počítač dokážeš oklamat nebo na to AI nereaguje. Máte s tím zkušenosti? Já to nikdy nepoužíval, ale říkám si, že bych možná začal, kdyby to bylo co k čemu. Online ale nehraju, baví mě manuální ovládání proti AI.

Díky.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    me sere to couvani cekani na nahravku
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    LOOKASH_II: to prave taky nefunguje dost spolehlive
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    JAFROST: muzes prepinat pravou packou ve smeru hrace na ktereho chces prepnout, me to ale moc nevyhovuje
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Nemate nekdo tip na idealni nastaveni prepinani hracu? uz me totalne vysira, jak se kolikrat prepne uplne nesmyslnej hrac a vysavhuju se tim uplne ze hry
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Hustý, dnes mi komentátor popřál na začátku špílu hezké Vánoce.
    Tak přeju i vám všem.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fifa: the video game that changed football | Simon Parkin | Technology | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...c/21/fifa-video-game-changed-football?CMP=fb_a-football_b-gdnfootball
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Zahrajte si o víkendu zdarma hru FIFA 17 - novinka na konzolista.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=zahrajte-si-o-vikendu-zdarma-hru-fifa-17-8uwr
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Těch chybek je tam víc než v minulým ročníku, ale to je holt daň za novej engine... Celkově ale dobrej ročník
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    PROCKOOP: To je pravý význam slov "novej endžin!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam