• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    GONZA223: věř nebo ne, ale pomohlo změnit nastavení kamery a ovladače. Teď jakoby mě hráči poslouchali rychleji.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    VONBONBON: hele nemyslím si , že tím že máš zrychlování na R1 by jsi mél nevýhodu a nedokázal udržet balon.Mám to stejně a na držení míče v drtivé většině vítězím.Tam jde hlavně o to vychytat si L1 a snažit se dobře pokrývat tělem míč.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JAFROST: chápu :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: hraju jen online
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JAFROST: v sezone proti AI to ma jednoduchy reseni, vypnout/zapnout hru :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    JAFROST: jasná věc :)) vždycky mám chutě rozmlátit gamepad :D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: a vyvolava infarkty :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JAFROST: jasne. A to je dobre, simuluje to realitu :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    btw taky se vam stava, ze vam nektery zapasy ten tym roste nehraje, odskskujou balony, prihravky uplne jinam, vsechno desne trva, hraci jak v bahne?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    JAFROST: asi heureka ale o tom nevim a dneska vyzkousim
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    LYNCH: danke! :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    JAFROST: tohle vypada dobree
    HOW TO TRIGGER YOUR PLAYERS TO RUN OR COME FOR THE BALL - THE KEY TO A GOOD ATTACK IN FIFA 17
    http://www.youtube.com/watch?v=s1LhvoZbYYg
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    btw, nevím jak dnes, ale v úterý jsem koupil na marketu XBOX ONE fifu17 za 660,-
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    VONBONBON: Tak si to přenastav?
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    GONZA223: mě dělá problém podržet míč. Asi to bude tím, že už od Desítky sem zvyklej hrát s prohozenýma triggrama. To znamená, že sprintuju R1 místo R2 atd.. Pak když chci bránit míč tělem, nebo použit face-up dribling, tak to nefunguje jak bych si představoval. Ale nevím jistě, jestli je to tím, tak se mi to nechce znova učit s default nastavením...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    VONBONBON: hele já taky v onlajnu dostávám furt na prdel :D Furt se pohybuju mezi 5-6 divizí.. z šestý do pátý postoupim s odřenýma ušima vždycky a pak v pátý dostávám celkem klepec... Obrana a jeden na jednoho v utoku , to je to co mi dělá největší problém :))
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Hraje tu někdo 17tku on-line na PC? Někdo dobrej(div1), kdo by byl ochotnej dát se mnou pár zápasů a řekl mi v čem se zlepšit? Zapnul sem to po týdnu a přijde mi, že jsou na mě asi moji hráči naštvaný:D. Žádný náběhy, stojí a čumí. Nejsou schopny si pokrejt balón, prostě tragédie. Nechci všechno házet na EAids, ale sám nějak nemůžu přijít na to, v čem dělám chybu a už to trvá delší dobu...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    VINNIECFC: super díkes , přesně tohle jsem přesně hledal !
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    GONZA223: Www.futbin.com
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam