• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    THESTOUPA: snad to neznamena, ze bude AI uz uplne na hovno v obranny fazi
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Balancing FIFA 18 sounds like a living nightmare • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/2017-09-05-balancing-fifa-18-sounds-like-a-living-nightmare

Last year's FIFA 17, we both agreed, was "very tight," with what felt like one of the lowest goals-per-game averages that I've experienced. "One of the things we wanted is that FIFA 18 should have a few more goals per match than FIFA 17."
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: Jednak a druhak kclovek musel mit obe hry aby mohl delat management v TCM a hrat ve FIFE. Ten model byl proste spatnej.

Navic nezadam uplny FM, jenom trochu pokrocilejsi Career Mode, trochu bliz k FM.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PROCKOOP: Imo tohle zkoušeli s total club managerem a moc se to nechytlo (je ale fakt,že to byla doba kdy byla FIFA totálně válcovana pro evem)
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    PROCKOOP: Rozhodně bych byl taky pro zásadnější změnu, ale ve finále jsem rád za každou maličkost.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    proc vlastne nejsou licencovany rozhodci? taky by to pridalo na verohodnosti..a ne nakej Mickey Bousambelle apod
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    KLONOVAC: Co sem videl zatim tak mi to pripada spis jako mala omacka, ale v zasade je to furt stejny jako doted, tzn. po chvili se to omrzi, pac uz to 4 roky nezmenili.

Ja bych byl pro nejakou zasadnejsi zmenu, aby to jeste vic pripominalo Football Manager, ale toho se nedockam.
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    HAVANA: Jn, ale máš tam i možnost, aby to za tebe vyjednal asistent, takže si jen klasicky nastavíš podmínky a nemusíš se účastnit. Jinak celokově menu career modu vypadá dobře, prodeje dresů, individuální tréninky a spousta dalśích vychytávek. Těšim se.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Vypadá to dobře, ale trošku se bojím že se to rychle omrzí a bude to spíš prudit po pár jednáních
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Novej Career Mode vypadá luxusně.
    OFFICIAL FIFA 18 Career Mode New Features inc. Transfer Cutscenes!!
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=vRHmKyHoRbA
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    FIFA 18 | Official Gamescom 2017 Trailer (Blue Monday Mix)
    https://www.youtube.com/watch?v=0ETKAYRzvjs
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: Ja to zaregistroval az letos. A ke konci polocasu uz to naopak letos prakticky nevidim, protoze zkratili nastavenej cas.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    JAFROST: hele tohle se mi stává taky ,ale nevim nevim , jestli je to tím , že to nadržuje soupeři , nebo tím že neumim pořádně bránit,protože mně se to v opačné roli když utočím nepovede v drtivé většině nikdy.Pravda je,že se mi to stává spíš v Ultimate Teamu , než v klasickém 1 vs. 1 v onlajnu.Jak v UT tak 1vs.1 online furt pendluji mezi 5-6 divizí :) Hraju teda jedině online , proti PC vůbec nevim jak na tom jsem
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAFROST: ja pendluju mezi 1 a 2, hraju fut a tohle se deje bez ohledu na kvalitu hracu
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    GONZA223: to je chyba hry
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    nerozumime si, to neni, ze najednou tym soupere valcuje, to je, ze jeden hrac v podstate muze rovnym sprintem dojit az do malyho vapna a dat gol pres 11 hracu a da se to jen hodne blbe branit a clovek musi mit i stesti
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: lze, ale to chce zazit, proste to dost dobre nejde a to velmi casto
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: To mi ale příjde že je ve fifě leta letoucí ... stejně jako že máš větší šanci na vstřelení golu na koncích obou poločasů.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak branit snad lze manualne :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    PROCKOOP: to je rozehravkovej bug, kdy tvuj tym narozdil od toho, co rozehrava vubec nebrani, jenom couva hluboko do vapna
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    JAFROST: V Ultimate Teamu?

Jinak mam pocit, ze letos je ve hre nejakej skript, kterej zlepsi soupere po tom, co jim das gol. Priliz mnoho golu pada hned co padne gol.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam