• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    lol
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: chtel jsem delat rozhovory
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: myslim beznou karieru za nakej tym, ne journey
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: vsak to pisu..cestu jsem poradne nehral tak jsem si ted dal.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: na to je nejlepsi sezona s nakym tymem ne? :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    no ja z toho taky moc vysranej nejsem..ale potrebovsl jsem si trochu odpocnout od online hrani
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě to nebavilo..krátce po tom co sem šel na hostování sem se na to vysral
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: ja si to ted davam v 17ce a poslali me na hostovani do championship
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jasny :) ja se nabizel co to slo, ale hral jsem takhle poprve. Ale je to zajimavy. Co se vam povedlo v 17tce? je to cely predskriptovany nebo se dostanes do ruznejch tymu atd?

kolega to hral v 17tce a rikal ze kdyz hral tuzku tak ho normalne vystridal, poslal trenovat a pak ho i prodali :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak nesmíš stát někde za bukem že jo..
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MYKEZ: to me napadlo, ale obcas to nefachalo :)
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    ROENICK: Když zmáčkneš přihrávku, pokusej se ti nahrát...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: a ty ukoly dostavas jen kdyz ho ovladas? prislo mi ze jo... jako jo zabavny to je, jen je nekdy o nervy cekat na prihravku i kdyz jsi ve volnym prostoru a bylo by logicky aby ti ji dali.. zavisi to holt dost na AI
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ROENICK: Ale je to zabavne v tom hrat za jednoho hrace
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    vcera jsem poprve zkousel ten story mode, jen v demu a pekny... clovek se do toho cernouska uplne vzije :) jen to hrani jen za hrace je tezky, takze bych to asi ovladal jako tym...

"Real Madrid ? wooow!" :)
    VANOUS
    VANOUS --- ---
    Jak mate s nastavenim ovladani?
    Sem si nastavil manualni skoro vsude (jen centry s pomoci) a na FUT sem se prvnich 10 zapasu nechytal. Pak si nastavil vsude polo asistence a nakednou je to jen mackani cudliku...ale zase teda na FUT vyhravam
    Aspon :)))
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    btw Rosicky je buh! Je i vic promakanej, centruje tou svoji sajtly, rychle se otaci s balonem. Zacina me to dost bavit.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    Tak upravuju svuj hate - clovek si musi zvyknout na uplne novy braneni. Kolizňi system a celkove vsechno je mnohem presnejsi a tak naroky na zvladnuti hry jsou mnohem tezsi. Utocici tym to ma logicky lehci; ale pokud se naucite hodne trpelive branit; mate vyhrano. Souperi teda zatim delaj sileny obranny chyby, ale to jsem v prvnich zapasech delal taky. Jinak na tym my prijde zatim nepada takova ta deka, kdy nic nejde i kdybyste se rozkrajeli. Brankari by si teda zaslouzili lip chytat, tym malokdy podrzej.No nic, posilam malej gameplay z pred par minut: https://youtu.be/dIdaUdc6r_A
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ENDER: presne tak
    ENDER
    ENDER --- ---
    mam takovej blbej dotaz, kdyz si ted koupim normalni verzi budu moct hrat az zitra, kdyz si koupim ronaldo edition tak uz dnes? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam