• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    delaj jeste novy verze, ze poslete prihravku do ofsajdu a nemuzete "vzdat balon" ale hrac to automaticky dobehne a zapiska se? to me u 14ctky sere hodne :) vidim ze jsem v ofsajdu, vidim ze to pomezni zvedne, muzu se na mic vysrat a zvysit plynulost hry, ale ne, zapne se automat a dobehnu to :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KLONOVAC: lidi by byli jen se navzájem připojit
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Nedal byste někdo online match na Xboxu? Nejsem moc velkej skiller, takže spíš jen tak pro srandu :-D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: není to pak o to lehčí? hraju vždy na normal. Co jsem si spíš upravoval byla kvalita přihrávek (pass error a pass speed) a taky třeba přidat zranění (Arsenal :D - ale jen frequency, ne severity, abych měl půlku kádru zrakvenou na sezonu).

zkusím tu speed
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fifu sem vždycky hrál na nejnižší rychlost..

Je to pak ale problém když hraješ proti někomu jinému online..Pak je všechno straně rychlý :D
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Upravujete si ve hře slidery? Hrajete na normal, nebo slow speed? Docela mě baví využívat nastavení sliderů podle této komunity https://forums.operationsports.com/...a-sports-fifa-sliders/915625-fifa-18-os-community-sliders.html , snaží se o co nejvíce realistický zážitek ze hry.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: přesně tak
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: tak v pripade xbone platis vlastne MS za Live a jeste EA...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: jj.. Já sem v tom namočenej tepraf rok takže to nějak neřeším.. Jestli platit Sony, Microsoftu nebo ea mi přijde na jedno brdo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: koukam ze je to Xbone only.. navic EA bych nikdy zadny mesicni poplatky neplatil :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: předminulej rok v prosinci koupil brácha 17ku za plnou a cca začátkem února byla v ea vaultu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: jasne, ti co jedou online od day 1 cekaj na naky slevy :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Všichni čekají až to bude v ea vaultu for free :))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    aha. Asi podle toho jak se to prodává...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HAVANA: přesně, 17 jsem kupoval mezi svátky za nějakých 800,- bez GOLDu

ted i NHL bylo za 900,- s GOLDem
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ani ne..17 mi přišlo že spadla docela rychle
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: to asi každá FIFA na konzolích...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ta 18ka se drží fakt strašně dlouho s cenou
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ROENICK: Přesně tak, já to ještě koupil před vánoci, krabici, za 1500 a tleskal jsem si jak jsem šikovný
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak tech her je vic nez par a navic bazarovky jsou za par kil a i ofiko jsou zajimavy slevy, par mesicu po vydani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam