• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    ROENICK: s offline hraním nemám problém. Co se týče 1v1 a nočních turnajů s kámošema, je pro mě fifa nejlepší hra vůbec. Strašně mě ale nasral on-line FUT. Režim s obrovským potenciálem, nicméně naprosto nezvládnutej ze strany EA. A to že se ho poslední léta snažej dostat na kompetitivní e-sporty scénu, mě přijde jako největší fail...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VONBONBON: me hraci davaj goly i z prvni do prazdny, leckdy i ve skluzu..ale nemam urcite ty assisty vyply a hraju jen na semipro :)
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    No, tak sem si zas po roce připomněl, proč sem se zařek, že už si nikdy v životě Fifu nekoupim. Cca 70 matchů ve FUT(40-10-20), průměrný hodnocení týmu 75, všechno jak má být, hráči nabíhaj jak maj(až se sám divím), nemám problém podržet míč, nahrát, otočit se s balónem... Teď v divizi 3, průměrný hodnocení týmu 81, hráči stojej a čuměj, pokrytí balónu a natočení hráče směrem kam chci přihrát trvá asi šest sekund, když chci uklidit balon do prázdný brány, musím si dávat sakra pozor, aby byl hráč čelem k bráně, měl míč na noze a nastřílel z první, jinak to prostě netrefí ani z půl metru, atd... To mě tak strašně sere a mrzí, že se tyhle EAids ve hře dějou. Překonat se to dá tím, že člověk prostě začne hrát jiným stylem, ale je to hrozná nuda a sere mě, že mě k tomu ta hra nutí...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FIFA 19 Ronaldo Juventus Trailer FT [ New Faces & Kits ]
    http://www.youtube.com/watch?v=Ufesic3R93c
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    HAVANA: také jsem hrál a bavil mě :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HAVANA: já jo a baví mě
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hele....a on ten story mód někdo hraje? :D
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Vtipny ze maj trailer postavenej na lize mistru kterej konci nuzkama prave proti juve :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    THESTOUPA: vzpominam jak na obalu FIFA 14 museli predelat dres Garetha Balea protoze prestoupil do Realu, ale pravda tehdy slo jenom o predelani par propagacnich materialu, ne o hru jako takovou :-)

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    THESTOUPA: Zrovna vcera jsem si pouštěl video k 19’ce a rikal jsem si, ze to musi cele předělat a jeste přepsat smlouvy anebo uzavřít nove :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Přestup Ronalda do Juventusu znamená problém pro EA Sports - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/...ink=prestup-ronalda-do-juventusu-znamena-problem-pro-ea-sports-shmo
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Omodovanej pes je v pořádku...kdyby Konami napadlo udělat to full customizocatelny a s možností nahrát další ligy, ani licenci nepotřebujou...Ta herní část je u pes o něco lepší
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    VONBONBON: to budou, ale PES je v prdeli mnohem dyl i s LM a FIFA jde porad dopredu. Nikdy nevis, ale od ty doby, co to delaj s ohromnym rozpoctem velky fotbalovi nadsenci, tak se o to zas tak nebojim.
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    JAFROST: no, bez CL je teď PES už úplně v pérdeli, takže to EA může vydat dodělaný sotva na půl(jak maj ve zvyku) a lidi to budou kupovat tak i tak jak prdlý...
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    VONBONBON: uvidime, hlavne by to mohlo vyjit v lepsi formw, nez loni, kdy prvni tejden padaly goly uplne ze vseho
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    THESTOUPA: V offline modu to bude asi fajn novinka. Ve FUT to bude asi horror:D. Nechci sýčkovat, ale imho dva tydny po vydání se bude 80% FUT videí(když pominu otvírání balíčků) na YouTube točit okolo hejtu na nový "skill-based shooting system":D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KUBAN88: jop, ale krute se tesim na devatenactku s tim novym systemem strel
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Fakt se mi to nezdá a prohráli si s tim
    FIFA 18 VS NEW FIFA 18 WORLD CUP FACES (COMPARISON)
    http://www.youtube.com/watch?v=ego1Xsyz7is
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    THESTOUPA: strikam :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FIFA 19 has a mini-game for giving shots some swaz • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/articles/2018-06-10-fifa-19-has-a-mini-game-for-giving-shots-some-swaz

One of the biggest changes for FIFA 19 this year has to do with shooting - and the addition of a skill-based mini-game to give shots some swaz.

The developers at EA Sports have added a risk / reward mechanic to the shooting that lets you go for more power and more accuracy by nailing the timing of a second press of the shoot button. But if you mess it up, your shot will fly into row z.

This is the idea: press the shoot button to shoot, as normal, then time a second press of the shoot button so that you tap the button just as the player connects with the ball. If timed correctly, this adds extra power and accuracy. And it works for every type of shot: normal, volley, header, whatever.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam