• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JAFROST: Myslím právě když použijes doubletap jako v 18ce...což se mi dělo docela často, holt svalová paměť
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    HAVANA: pokud nenačasuješ správně :)) ze začátku to teda bylo peklo si zvyknout
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    JAFROST: Dvojklep sem používal. Teď Dvojklep trefí horní tribunu :D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    LYNCH: to je legrační, to jen změnili dvojklep střelou po zemi a je to mega těžky to vůbec dobře zmáčknout a pak ještě trefit bránu.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    A prej L1+R1 + strela = umistena strela a z 90% gol.. Jeste jsem nestrefil branu!
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HAVANA: jj. Koukal jsem na nejakej tutorial s trikama strelama. udela te to pry lepsim hracem rikal.. Chacha
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Btw. přes pravej analog (R3) se daj dělat pěkný flicky..takže při troše cviku a správným použití se ti může povest něco jako bergkamp proti newcastlu.
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    LYNCH: no a hlavně to ozvučení tyčky .... to slýchám celkem dost často :D
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    za me nejvetsi narez hlavickovy souboje,souboje obecne,vyhozy brankaru,fanousci a super nazvuceni kopu do balonu))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    takze FIFA - první dojmy super, je to hodně těžké, hlavně na vstřelení golu, zase na druhou stranu se mi chce rici, ze se da lepe a realistecteji branit. A co teda je pro mne zlepseni, ze rohy jsou nebezpecne a da se opravdu skorovat hlavou :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    GAPPO: uz v 18 mi to prislo tezsi a ted je to uplne v prdeli.minuly tyden jsem zacal takze v 9 a jestli to pujde furt stejne tak v ni dlouho zustanu.ale uz jsem dal dokonce 2 goly!!
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    LYNCH: jako máš Divizi ? já se pohybuju 6-7 a je to jak na houpačce :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: ja obvykle taky ale byl sem nemocnej a odehral asi 40 hodin za 4 dny
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja jednu sezonu hraju nekolik mesicu :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    Ja odehral v carreer modu skoro 2 sezony ale uz to mam trochu prepareny, davam si pauzu a doufam, ze brzo bude dalsi patch a vic aktualnich ksichtu (napr. Jorginho nema real face, Hazard hodne starej) a rozjedu to znova.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Me to offline nebavi.. Ale asi si to budu muset na amatera dat a naucit se zaklady :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    taky hraju jen offline sezony, na Pro je to uz taky obcas vyzva, kdyz chci pohodu tak semi-pro
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Taky jsem dnes koupil... ale ja si hraju jen proti compu offline... a proti detem, které mne uz udolavaji. Uz aby byla noc a vsichni spali ja si otevřel víno a sel na to... Jorginho-Hazard nebo Pastore-Kluivert anebo Husbi-Tecl? :)))
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    6 zapasu 6 debaklu 2 jsem vypnul kurwww.. to mi za ty prachy nestalo))
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    LYNCH: to ti prijde spravne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam