• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: spis dava smysl davat i krizny pasy, je to pouzitelny, celkove taktika je zase dulezitejsi a spravna hra. Zase je to srovnani s lonskem, kdy to taky slo, ale proste je ten mechanismus lepsi a hlavne funkcnejsi. Velkou zemnou prosly osobni souboje, jen ten rozhodci dava zluty za vsechno
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JAFROST: jak to myslis? nemuzes si hodit mic na zem a prihrat?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KUBAN88: je to zase dal, podporuje to vic hrat to zase jako fotbal a je to variabilnejsi. Ale proc tam kurva neni rozehravani na kratko ve vapne??
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    JAFROST: já mám radost z přihrávky do běhu, která je fakt do běhu a pak z přenesení hry centrem, kdy fakt to dokážu poslat od lajny k lajně, aniž bych to dokopnul maximálně na půlku
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KUBAN88: akorat ve 20 se mnohem lip brani a neni to uz cely o tomc ze obrance nema proti nektery klicce sanci. Samo je to jiny v singlu, ale multak je o dost lepsi uz ted.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Me to demo zaujalo, ja ted chvilku hral PES, ale Fifa mne tedka opravdu chytla.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: jo asi spíš mám na mysli 20 vs 19
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ROENICK: No tak v 20 je to imho ještě lepší
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: přijde mi, že v 19 prochází hráči mnohem líp 1 na 1 než v 18 a starších
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    no Fifa 19 za mne super.... zejména technický hráči jsou vyborny, kdyz si vezmu Juniora z Realu tak jsem schopny s nim udelat cokoliv na hristi apod... jako fakt fajn
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jako mezi 16 a 19 je samozrejme velkej skok. Cim vic let to nehrajes, tim vetsi skok :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zdravicko...vcera jsem chvilku testoval demo a za mne hodne dobry. Fifu 19 sem hral taky jen v demu, ale rozhodne co nejvic vitam v nove fife je reseni rozehravani standardnich situaci. A celkove strelba na branu.

Priznam se, ze si ted uplne nevybavuju, jestli ta 19tka v tom nebyla podobna, ale za mne to je teda velkek skok a super. Posledni Fifu co sem hral poradne, tak byla Fifa16, takze dost vazne zvazuji ze si ji letos poridim.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo ten jsem skoukl pri stahovani dema a suprovej
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    zatím nejlepší letošní trailer, kterej jsem viděl :-)
    FIFA 20 Player Ratings | The Bunker ft. Sterling, Kaká, João Félix
    https://www.youtube.com/watch?v=2T3BmvWIHy4
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    hral jsem jen dva zapasy ale zatim mi to prijde dost podobny 19tce, trochu pomalejsi, hraci delaj vic prihravek ze vzduchu a obranci lip vypichujou mic v soubojich 1 na 1. Prunikovkama jde ale projit hriste skoro stejne rychle jako driv

zkusili jste tu Voltu? docela pekny
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: no ja pak resim ty diskuze.. si pamatuju loni, to byly nakonec dve odlisny hry... ale jasny, ze to zkusim, jen proste budu zkouset neco vzdalenyho hre po prvnim updatu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja to zkousim vzdy, za to nic nedas a plus minus predstavu jsem ziskal vzdy
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    nevim jestli to vubec zapnu... ty dema jsou vzdycky tak jiny, nez hra po prvnim updatu
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KLONOVAC: ja dal vcera s bratrem 3 zapasy a fakt dost dobry a musis rict ze je to vic fotbal, paradni souboje, nahravky za obranu luxusni. chtel jsem pockat ale kupuju..
    Akorat mensi wtf ze jsme v tech 3 zapasech meli 4 evidentni ruky jak pri strele nebo po skluzu pri centru
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    LYNCH: Včera jsem hrál asi tři zápasy a super. Trochu jsem si zvykl na potřebu hrát jiným stylem a když už se mi podaří dát gól, tak je to většinou z pěkný akce, která vypadá celkem fotbalově.

Jsem zvědavej, jak moc jiná bude plná verze (četl jsem, že demo je nějakej starej build) a jestli to zase zkurví po měsíci patchem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam