• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Platform PC. Dík za info
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PAN_ILFORD: Poslední update dělá ea po konci zimního okna. Pak už neaktualizuje
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a platforma? na PC to bude jednodussi, na konzolich bych moc nepocital s aktualnima ve starsich rocnikach. Jsou pak off i servery
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    jak dlouho zpětně udržujou EA sports aktuální soupisky? Chci si prostě zakopat a nějaká starší verze by mi stačila (třeba 2015)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    PROCKOOP: blby slovo.nevim.snazsi,lip ovladatelne,snadnejsi klicky, plynulejsi gameplay?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    LYNCH: Ja letosni fifu nehral, ale vzdycky se mi hralo lip na Xboxu. Co mas na mysli "pristupnejsi"?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    je mozny ze fifa na ps4 se mi hraje lip jak xboxu?nejde o ovladace,grafiku atd ale celkove mi to prijde takovy pristupnejsi.mate nekdo podobnej pocit?
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    PUEBLO: Jenze porazet decka ve FIFE je o dost tezsi nez porazet dospely... just sayin
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    to je chuj...porazi male decka :D

Krajčo ve Fifě proti fandům, ale za Slavii. Baník? Řeknu panu Brabcovi, vtipkuje - Opavský a hlučínský deník
    https://opavsky.denik.cz/...ti-fandum-ale-za-slavii-banik-reknu-panu-brabcovi-vtipkuje-20200315.html
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: nehraju ale 18 ani 19 uz ten training match nemaj a obcas je to prdel :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: proč hraješ fifu14?? :O
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nemate jeste nekdo Fifa 14 na PS4? od nejakyho updatu konzole na tom pada do ps menu practice match a free kick trenink, nechapu. Nepomaha nic, odinstalace, patche, bez patchu.. zajimalo by me, jestli to je globalni
    ENDRIJU
    ENDRIJU --- ---
    LYNCH: taky se mi to v tomto režimu pustilo ale dost často se mi stávalo, že jsem si to omylem sám vypnul.. hold jsem ňouma a nedošlo mi, že technologické požadavky na hry pokročily no :D
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ENDRIJU: co to zkusit v minimalizovanem okne?
    ENDRIJU
    ENDRIJU --- ---
    Zdravím....musím se přiznat, že Fifu jsem hrál naposled třeba v r. 2001... letos jsem neodolal (ano i kvůli tomu že jsem Slávista atp) tak jsem si tu dvacku koupil... nějaký hodiny jsem si odehrál a tak..no a vzhledem k tomu, že mám tento noťas asi 3 roky tak jsem si uvědomil, že se jedná skoro o veterána.. a prostě za poslední týden se mi to povedlo spustit asi 2x i když si hraju různě s nastavením té hry, rozlišení atp. Máte někdo praktický vychytávky jak to pustit na starším noťasu a nebo se s tím jednoduše můžu rozloučit s tím, že jsem ňouma? :D základní technický údaje přikládám v příloze. Ps: Posměšky, že jsem ňouma si užijte..

LYNCH
    LYNCH --- ---
    Rozhodci jsou fakt sileny a davaj zluty za kazdou kravinu..ale jinak gut. Bavi moc
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    heh v cine ho vymazali z PESka :)

Čínská pomsta pokračuje. Özil už není na internetu, vymazali ho i z počítačové hry
    https://sport.aktualne.cz/...icleadbox&utm_content=default&utm_term=position-2&utm_campaign=Aktualne
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PROCKOOP: to by me nebavilo :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    JAFROST: Ja uz FUT nekolik rocniku nehraju, ale FIFU 15 sem si koupil az k vanocum a v balicku zdarma jsem mel in-form Davida Silvu, kteryho sem hned za milion prodal a mohl si udelat tym jakej chtel.

Tehdy sem jeste nevedel, ze sem si vybral stesti na par let dopredu :-)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: jo, me vypadl z takoveho toho balicku se dvema neprodejnymi hraci Ronaldo :D to jsem si vybral balockovy stesti na dalsich deset let dopredu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam