• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: neco jako Icons z FUT :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    mimochodem objevil se tam tym (v rest of world) slozeny z hvezd minulosti od Maradony, Peleho, Zidaneho az po Del Pierra, Crespa nebo Roy Keana a Sevcenka treba
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo je to tam, nad kazdym hracem a na dresech..a zprava pri spusteni Fify

FIFA 20 gets Black Lives Matter in-game message • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/articles/2020-06-09-fifa-20-gets-black-lives-matter-in-game-message

ROENICK
    ROENICK --- ---
    Will Juventus be in FIFA 21 or will they be called Piemonte Calcio again? | Goal.com
    https://www.goal.com/...p/news/will-juventus-be-in-fifa-21-piemonte-calcio/adswi59ntuy91rm4oamfy9ewd
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    na CT Sport jede Derby pomaha ve Fife 20, soucasni fotbalisti, byvali a herci..
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    A v PES a jiných hrách . Např Soul Blade 6 nebo MK11 fungujou skvěle .. Čili kupovat dva Xbox Gamepady když chci mít i pro potencionálního kámoše abychom oba metali klíčky jak Messi to už je víc než vydělám za den :))
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Když ja mám jinak gembird a ten vypadá že přežije i 3 světovou a stal necelé 200 . Ale v pohodě 1300 mě nezabije :))
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    MILUCH2: já jsem kupoval nějakej teď za 1300. nepřijde mi to moc, když zvážím jak dlouho mi ten předchozí vydržel a měnil jsem ho vlastně jen proto, že už neměl úplně stabilní klidovou polohu analogovejch páček. je silně jetej, takže ti ho klidně věnuju, jestli už neskončil v elektroodpadu :-) akorát k tomu starýmu jsem na pc musel mít přijímač, ten už ale taky nepotřebuju...
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    BISCUIT13: par korun ? 900 je pro me dost :D
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    jako zkousim hrat i analogem ale neni to ono,, spis jsem zvykly pohybpvat se na dpadu
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    asi si ho taky koupim, jde na nem d pad i v analog mode ?
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    MILUCH2: No jo. Nečtu pořádně
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    BISCUIT13: kdyz teda nekdo nema xbox
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    ja mam teda nejlepsi zkusenosti s originalnim xboxovym ovladacem. ten novej uz ani nepotrebuje specialni prijimac, jede na desitkach pres bt. za tech par korun si myslim, ze je dobry si usetrit trapeni...
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    PAN_ILFORD: ta funguje ale nejkde mi dpad v analog mode;)
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    MILUCH2: je na to aplikace
    Xbox 360 Controller Emulator
    https://www.x360ce.com/
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    Mám takovou noobskou otázku, vždycky jsem hrál PES teď jsem si koupil FIFU, ale mám obyc. gamepad gembird, všechno na něm jde pěkně, akorát right stick nefunguje resp funguje v analogovem modu ale to mi zas nefunguje d - pad, nejsem zvykly ridit pohyb na left sticku ...x360ce uz jsem zkousel a neprisel jsem na to ani po 4 dnech ....neresil to tu nekdo nahodou ? nebo se na to mam vykaslat a koupit si rovnou xbox gamepad ?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam