• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak uz nekolik dnu testuji Fifu22 - je tam docela dost zmen co se tyka ovladani a kooperace s hraci, za mne docela ok. Zobrazeni vsemoznych statistik je take predelane a za mne prijemna zmena. Ovladani jako takove je vesmes stejne, pribylo par novych ficur. Prisel mne, ze pohyb hracu je nejak zpozdeny. Jakoze proste reakce hrace ma jiste zpozdeni na tvou reakci na ovladaci. Konkretne treba okamzita zmena smeru a tak. Jakoby tam pracovala vic fyzika, ze proste telo rozbehnute jednim smerem proste ve sprintu nevotocis o 90° do behu v jinem smeru atd.. Ale mozna se mne to jen zda. Uroven UI se zvysila. Brankari ve stresu uz nezakopavaji mic do autu, ale udelaji ti klicku nebo se nechaji sfaulovat a podobne. Celkove uroven brankaru hodne stoupla..za mne super. Spoluhraci, ktere primo neovladas, tak taky nejsou uplne debilni. Dokonce mas v jistem momentu ridit pohyb az 3 hracu naraz atd. Kamera a pohled na hriste na mne pusobi taky jistou zmenou. Prijde mne, ze se zmenil pomer velikosti figurek oprti tomu ostatnim. Jakoby se mne zdalo, ze hriste je proste takove mensi a branky tak. Ale muze to byt jen zvolenou perpektivou toho pohledu. Dozajista tam pujde udelat plno nastaveni pohledu a kamer, ale na to sem zatim nemel cas si s tim hrat. Vyuzivam casu prideleneho predcasneho pristupu a lovim dobre hrace. Rozhodne do hry pujdu, ale s nakupem jeste nejaky cas pockam, za tu cenu se mne uplne nechce zainvestovat.

Jo a co me prekvapilo nejvic, tak sem ve hre nenarazil na haptiku a vyuziti toho dualsensu. Patrne se bude v nastaveni nekde zapinat zvlast, protoze Fifa21 na PS5 ji ma a tady sem se s tim nesetkal. Celkem mne to chybi, zvyknul sem si na to.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: oni to maj dobre vymysleny s tim FUTem, kdy vetsina lidi jde na novej rocnik kvuli nemu..
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Ja na to seru. Koupim az v nejaky mega sleve
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jako do F22 jeste pujdu, zajima me, jak se poprali s PS5, ale pak si dam asi na cas pauzu, nejak mne neprijde ok rok co rok obmenovat.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj nekde to psali ze ji vypnout krapet dopredu. Vlastne nic ve 21 uz neni garantovany :) teda nevypnou servery - ted vypinali od Fifa 15. Maj tam sest let zpetne..
    MELDA
    MELDA --- ---
    Koukam, ze Web App uz vypnuli a maji tam uz jen upoutavku na FIFA22
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    :D

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    FIFA 22 PS4 to PS5 upgrade – Dual Entitlement explained | The Loadout
    https://www.theloadout.com/fifa-22/ps4-to-ps5-upgrade

FIFA 22’s PS4 to PS5 upgrade is only available for those who buy the Ultimate Edition of the game digitally.

Therefore, if you purchase the standard edition on PS4 or PS5 physically or digitally, you will not get access to the Dual Entitlement bonus which gives you a free PS4 to PS5 upgrade. This also applies to players on Xbox One and Xbox Series S/X.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Well, using a combination of machine learning and motion capture of full, 11v11 football matches, there will be hundreds of new and unique animations and AI behaviours to closely mimic a real game better than ever before.

On top of this, there are a couple of new-gen exclusive gameplay features – which should make considerable differences to aerial battles and ball control – which you won’t find on older-gen versions of FIFA 22.

FIFA 22 HyperMotion – gameplay features, platforms, and more | The Loadout
    https://www.theloadout.com/fifa-22/hypermotion-gameplay
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    teda EA by neubylo kdyby kdyz konci jedna FIFA dali hracum na oci jednoznacnej odpocet, kolik dni a hodin zbyva nez z packu zmizi special karty..takhle si setrim packy na final opening a pak zjistim, ze smula a uz tam budou jen goldi...a to zrovna ted kdyz to fakt padalo slusne. Pouceni do priste a skalni FUT hraci to urcite vi a umi to vysledovat podle SBC a konce vikendovky ale stejne...
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tady si asi pockam na vyraznou slevu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jdes do ni? nebo az po sleve?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Obavam se, ze moc velkej rozdil mezi F21 a F22 nebude. Hodne se ohaneji dokonalejsi novou fyzikou.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    FIFA 22 se představuje na prvních záběrech z hraní » Vortex
    https://www.vortex.cz/fifa-22-se-predstavuje-na-prvnich-zaberech-z-hrani/
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak to nebyly garantovane, z nivh proste padne vzdy :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak takovejch sem mel asi 20 balicku a nepadl me z nej ani jeden.... a z garantovanych balicku, ktery sem mel asi tri me padl jeden :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to jsou garantovane TOTS balicky. Ale TOTS hrac ti muze padnout v dobe kdy tots probiha i z beznyho..
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ale teda sranda match si klidne s nekymkopnu... :-) Jen teda sem dost slabej.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Me padl zatim jen tento, ale je pravda, ze ja tech balicku TOTS moc zatim neziskal, nebot se mne moc nedari plnit ukoly a tvorby muzstva :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam