• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jakoze SBC nebo Objectives?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Vlastne sem zapomnel jeste na toho, ale ten byl v ukolech

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Jen jeden, ale hodi se do tymu.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    +12. hrac z hlasovani fanousku

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak co, packnul nekdo nekoho? jeste v patek to bezi

JADRO84
    JADRO84 --- ---
    Ahoj, je tu nekdo, kdo by si obcas zahral online fifu 22 na psku?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Mají se hry FIFA a PES obávat? Hlásí se bezplatné UFL - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/maji-se-hry-fifa-a-pes-obavat-hlasi-se-bezplatne-ufl-2yrbv0
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    chci se zeptat na dvě věci:
    1. Jde Fifa 22 spustit i rovnou bez toho okýnka s tlačítky Play/Game Settings/Exit? (např. s nějakým parametrem apod.). Mám to koupeno na Steamu, takže to spouštím odtamtud, spustí se nejdřív Origin a poté ještě to zelené okno, které musím ručně odbouchnout).

2. Děje se mi, že si nastavím ovládání, a ono se mi naráz samo změní do původní podoby. Nepřišel jsem na to, kdy přesně se to stane, dost možná když hraji offline a pak přepnu do online. Je to otravné, protože pak vždy musím všechna nastavení ručně popřepínat, navíc na to přijdu obvykjle až při hře, tak musím hru přerušit. Tušíte co s tím, nebo aspoň jestli to je nějaký obecný bug?

Díky.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Karius mode
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: brankáři občas dělají hrozny kraviny
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Fifa 22 letmo vyzkousena, libi se mi nove detailni statistiky a souboje o mic. Padaj docela goly z dalky, zvlast z fines shotu.. golmani obcas delaj poradny kiksy

mohli by uz poresit ty licence, klubu bez licence spis pribyva nez ubyva, nekolik repre s fake hraci, napr Brazilie
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    to se da dost tezko dokazat no

projedu reddit jestli to tam resi..
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    MELDA: SBC jsou Vyzvy tvorby muzstev.

Sleduj ceny hráčů třeba na www.futbin.com mají i aplikaci do phone. Zítra rano ceny hráču nejspíš klesnou jako každé pondelí po dohrání weekend league. Uz dnes ty ceny nepatrne klesají. Ale jak rikam, cim vice je zajimavych věcí v SBC tak leze hracum s vysokym hodnocenim cena nahoru. Hrajes to na jake platforme?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIEN87: Hele, nevim co myslis tim sbc, ale kdyz mas deset karet, kde je vyvolavaci cena 10500 a prihoz je na 44k, protoze ty mas 43500, tak je to hooodne divny. Zvlast, kdyz chytnes karu, kde nikdo neprihazuje, hodis tam 11k a najednou sup, prileti prihoz a je a ted hadej...ano..44k. Takze tak.
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    MELDA: Jeho cena ale neroste protoze by byl nejak extra dobry a hratelny ale protoze ma vysoke hodnoceni a hodi se do sbc.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Dole je cena hrace a ta kolik se prodaval, kdyz sem mel 2k na uctu. Jakmike mam 43k, tak se cena zvedla, klasika na zbliti. Sleduju to rok, jsem 100% presvedcen, ze tomu tak je, jak o tom pisu. A je to fakt dobrej pojeb.

MELDA
    MELDA --- ---
    Jako chapu, ze EA je nastvana, kdyz hraci se nejak podvodne obohacuji, ale me naopak sere to, jak EA umele zveda ceny u karet hracu. proste to je mrdka nejvetsi. Chapu, ze to ma byt motivace, ale kdyz vidite, ze se ceny urciteho hrace pohybuje kolem 18-25k, rak to berete, jako smerodatny, kdyz si to nasetrite, najednou je cena 30-35k..kdyz i to nasetrite, najednou je cena 45-52k. Proste tohle umele zvedani cen a ti boti, kteri jsou tam nastrceni a prihazuji do aukci a tak zvedaji ceny, ty jsou taky k pobliti.
    Takze se vlastne nedivim, ze se lidi snazi najit nejakou cestu, jak si vydelat.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    v praci se mi to neotevre ale melo by to byt toto:

Live Form - FIFPlay
    https://www.fifplay.com/encyclopedia/live-form/
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: pri vyberu tymu tam je neco jako "zmackni trojuhelnik pro aktualni formu" a to prave ovlivnuje jestli budou zmeneny sestavy nebo realny, zkus to
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: ja hraju FUT.

Jinak sem teda jeste nemel prilezitost si dat nejakej pratelacek, takze nemuzu potvrdit, ale myslim si, ze ty sestavy jsou zalozeny na aktualni sestave muzstva, ktere si ke hrani vyberes bez ohledu na to, jak si to ci ono muzstvo menis, jak prochazis sezonou.

Tedy, ze je asi celkem jedno jestli do sveho teamu BVB nakoupis Mesiho, Neymara atd... ale kdyz si BVB vyberes ke hrani s kamosem, tak to proste veme aktualni sestavu obou muzstev bez ohledu jestli ty ho mas a mas jinou sestavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam