• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: jojo to se stava :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: I ta prava packa, ktera proste dava moznost predvyberu na koho si chces prepnout, tak ti proste nekdy dela takovou debilotinu, ze ti to proste na toho panaka nenajede i kdyby si se posral. Navic, kdyz potrebujes ovladat aspon nejakeho hrace atd, tak fakt moc casu nemas :-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: pravou packou si zkus pomoct
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Oukeej.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: udelej screen jak to mas pls
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nastavení? No prostě zrušíš 90% asistenci a ty který nechceš rušit a necháš je, tak ty dáš na polo asistenci :-)

Jediný co mně teda pořád pije krev, že nevím, jak nastavit přepínání hráčů, aby ně to co nejvíc vyhovovalo. Jako občas nechápu ten algoritmus přepínaní, kdy jde útok na tvou bránu, oni útočí ve třech na tři tvoje obránce a tobě to přepíná jen na jediného obránce, ale na x milionu záložníků, kteří jsou hluboko v poli daleko za těmahle sprinterama. To mám někdy chuť ten ovladač sežrat.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: dej screen
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak sem si pohral s nastavenim a okamzite se pro mne stala uroven profesional velmi zajimava. Predtim sem na tuhle uroven celkem uspesne deklasoval i silnejsi a vyrazne silnejsi teamy (ve squad battle), potom co sem si pohral s nastavenim, tak je to hrani zabavnejsi, clovek u toho vic nadava, ale zase je to proste hratelnejsi a realistictejsi a daleko vic me tesi vydarena akce. A samo, dostavam na prdel i od slabsich, ale prijde mne to fajn :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: No jo no...ja Champions nehraju, nebot se obavam, ze muj skill je na tohle dost nahovno, zvlaste,kdyz maji vetsina lidi nabombeny teamy.. objektivs obcas delam, ale taky ne moc. Ja si proste hraju fotbal jen tak pro radost ve Squat battle.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: To je jenom o mnozstvi balicku. Kdyz delas objectives a hrajes Champions, tak dostavas baliky, z kterejch padaj dobry hraci. Ja jedinyho nekoupil. A prachy do toho taky necpu. Hodne tocim, prodavam hrace a kupuju promo balicky ty velky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: No jo no..stane se. Ja si vetsinu dobrych hracu musim koupit, protoze z balicku me padaji karticky s hodnocenim max 83 a zadny exklusivky.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Toho mam, ale kupovat sem ho nemusel. Byl to nejakej bug, kdyz prisly tyhle karty Fantasy FUT, vsem co ho meli v muzstvu se zmenil automaticky ze zlaty na tuhle kartu 😀 Ja ho mel i v prestupovy listine a tam se mi zmenil taky, takze sem ho mel hned 2x a zadara 😀
    MELDA
    MELDA --- ---
    Sem ho zrovna nedavno, celem raho pokoupil ve Fife...a hraje dobre :-)

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: TOTY jsou ty modry Shaw, Foden, Mandy. Ruzovy jsou FUT Birthday, stribrny Fantasy FUT, Salah je hrac mesice.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    co to je vlastne za kvalitu karet? naky TOTY tam jsou taky?
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: Hodne slusny
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Ted uz sem celkem spokojenej 😉 Ted uz se jen prokousat do Elite divize. Ten novej Antonio co je v SBC 👍

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: problem solved :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Lol, tak po podledni aktualizaci me nejde Fifa pustit...jupii
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam