• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to ses pripravil o dost packu. Ale ja na to tuhle sezonu taky dost zapominal
    MELDA
    MELDA --- ---
    Vubec nevim :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ve store / packs / gold packs a mas celou Fifu kazdej den jeden, otevres ho a podle obsahu se rozhodnes jestli ho koupis za 7500 coinu (minula Fifa 5000)

docela sikovna vec, obvykle je tam shit ale najdes i dobry hrace, vcetne TOTS
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vubec o nich nevim :-) nemam tucha, kde je hlidat :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    stalo se vam, ze preview pack zmizel driv nez za tech 24h? smutny bylo ze v nem byl zrovna TOTS hrac, o pulnoci mi ten pack zmizel, chvili tam nebyl zadnej k dispozici a pak se objevil dalsi. Pritom to bylo ted z utery na stredu a portugalska tots je tam tyden 22. - 29.5.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: Champions by mely urcite sypat prachy xp i packy, vidis tam odmeny jako u Squad Battles
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jo bylo to, me loni v srpnu/zari napadal ten TOTS Son, Mertens, FOF Sanchez a to bylo ze tam byly vsechny mozny specialni karty
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak mam dva. :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: LOL, tak takovou kartu/hrace nemam ani jednu :-)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: V SBC SWAPS se daji vymenit. Je to stejny jako s ICONS
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Jsou to karticky hracu vetsinou kolem 60. Ja je vsechny vymenil, ale maj takovou tmave modrou barvu. Jen pro priklad jeden co mi zbyl z minule

MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: Koukam, ze ja se v tom moc neorientuju... :-) protoze vubec nevim co jsou vymene tokeny, kde si muzu overit kolik jich mam a podobne :-)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: No ono TOTS z premier league byli prvni kdyz to zacalo, ale da se jeste pokud sbiras ty vymenny tokeny, zrovna vcera sem vymenoval 19 tokenu za vyber hrace TOTS PL a padnul mi Rise

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Jo, ale tenhle tyden je posledni. Pak uz zadny novy nebudou a budou padat hraci TOTW za poslednich asi 10 tydnu tusim
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Pro me je to urcite vetsi zabava nez proti pocitaci. 89 je pohoda, to uz neni takovej rozdil. Navic spousta hracu se neda podle toho posuzovat. Ja sem ted v Divizi 1 a je tam i dost hracu s 89.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOTS je ted z LaLigy, takze pro mne uplne na hovno, protoze mam tentokrate muzstvo z premier league :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: TOTW snad jede skoro furt, jen je to ve specialnich baliccich na ktery ja teda moc casto nedosahnu. Protoze TOTW je kazdej tyden novej.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Tohle si nejak nevybavuju. Ale asi jo, protoze ted byl posledni TOTW. TOTS budou taky koncit a pak asi bude chodit vsechno co bylo v prubehu sezony specialniho.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Uvidime, jestli to bude sypat aspon nejaky balicky a prachy bodiky :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: Tak si mne hecnul...ja sem vlastne do tedka nehral online...ale jne squad battle... tak sem vcera rozjel champions.. dostal sem 3:1 ale je to teda o poznani vetsi vyzva, protoze ja zrovna nemam nejsilnejsi team, rozhodne nemam takove karty jako ty a hodnoceni mam 89/100 takze se budu muset poradne snazit.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: nevis jestli je kazdej rok ten event kdy jsou vsechny TOTS a FOF apod karty v balickach? loni to bylo na konci sezony nekdy v srpnu

jmenovalo se to "Best of packs"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam