• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak zas tak se ziskem neprodavas :-)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: njn asi byl v nejaky dobe oblibenej a pak klesl. Já navíc vetsinou kupuju a prodavam v odstupu dní, takže to neklesne o tolik no
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak ten Vardy...byl fakt provar... kdyz sem ho kupoval, tak se cena bezne pohybovala kolem 120-130k a ja ho koupil kolem kila...mel sem radost.Pak si rikam, prodam ho...a sup porovnam cenu a x prodeju, kde byla cena i za 30k a podobne....fakt ulet. Tady u tech hvezd sem povetsinou provaril tak 5k a tak, ale tady sem provaril 40k :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tak to ja jeste neprodelal ani fenik, vse slo za vic nez jsem koupil. Už mám v sestavě dva 90+ TOTSy koupený za příjemný prachy
    MELDA
    MELDA --- ---
    A jinak Vardyho, kteryho sem koupil za 103k a v mem teamu hral totalni tuzku, tak sem ho prodal s brutalnim prodelkem... jen za nejakyhc 59k. Fuck.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze pokud nekdo chce takovyho hrace, tak ted je jeho bezna prodejni cena kolem 45-50k. Dopici :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jo..vcera
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: a to padlo z preview packu?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jeste predtim se bezne prodalaval za 220k :-/ fakt skoda a ja prave presne cekal na nejakou takovou kartu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Me padl Bale... a taky tisicum dalsim...takze najednou je za 50k misto 150k :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tenhle kluk usatej mi padl z preview packu takze obcas z toho neco vypadne :) je to FUT birthday karta

ROENICK
    ROENICK --- ---
    FIFA 23 | Official Gameplay Deep Dive
    https://youtu.be/xu0jf2LwafY
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    uz jsem toho Bruna zase strelil, nakup 44 prodej 59 :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAFROST: Online hraju klasiku a ty vole, zena uz si klepe na celo, proc to hraju, ze mam z toho nerva, ale ten pocit slasti, kdyz zapas z 3:1 otocis na 3:4 proti nejakymu machyrkovi, kterej furt jede samy paradicky.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MELDA: ale offline je mega nuda, z onlinu zase i za uplny vitezstvi pada vetsinou uplny hovno z karet :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam