• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jo koukam, na toho si asi necham zajit chut protoze nez to vydelam tak uz se nebude prodavat...
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Kdyz ho koupis za 70k+ tak ses dobrej. Zatim to bezne vysplha k 120-130k 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak Trenta uz jsem poridil, ted jeste LB ale to je jen 95 Cancelo za 70k+ :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: Bernardo Silvu jsem koupil za 20k
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: 40k + mam vsechny hrace co jsem koupil.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: toho Taverniera 94 jsem taky mel ale jak neni z Premier league tka jsem ho poslal do SBC, protoze by mi dost kazil chemku

shanim ted Trent Alexander Arnolda ale je holt drazsi no, 40k+
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: bych dostal bidu :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja teda 98% nakoupil z penez za jine prodane hrace a za prachy co sem vydelal hranim. Na prodejich hvezd sem provaril tak 150k. Ale to se bohuzel obcas stava.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Meli bysme dat pratelacek 😉
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a tohle je jedna z nejlepsich karet tuto Fifu, taky mi padl

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jako na to ze jsem to tenhle rok skoro nehral tak slusna sestava na konci.. loni jeden TOTS Son a nakej FOF Sanchez a letos jen dve pozice nejsou TOTS nebo Shapeshifters a lavicka je narvana 90+ hracema :) kdybych to hral vic muselo by to byt jeste lepsi. Kazdopadne kdyz si vzpomenu na minuly Fify tak tahle byla mnohem stedrejsi a i se dali TOTS hraci levneji koupit, nez kdy driv

vcera jsem udelal jeste asi 15 SBC, vybornej je ten 10x 85+ upgrade a povedl se mi i jeden Futties player pick

Silvu, Jotu, Zahu, Rubena a Bruna jsem koupil, Grealish, Coady, Courtois a Maddison padli. Lavka mi padla komplet, loan Lewa je tam kvuli ratingu :)

JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: vypadl mi Kante, tak prisel Haaland, Figo a Lothar Matthaus v maximalkach do moji bundesligovy nesmyslnosti :D myslim, ze do ty orgni ligy postoupim :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a 95 TOTS Oscar a 95 Tots Courtois
    ted to tam pada jako svine :) vse mam teda untradeable

jeste skladam naky SBC a otevru jeste naky packy

deadline na zajimavej obsah v packach dnes v 19h!!! pak uz jen goldi
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja packnu 96 Suareze kteryho nenavidim :)))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a bacha, otevrete vsechny packy do 19.8. !!! ne jako ja loni :)

The 'Best Of' Batch 3 replaced Batch 2 cards in packs on Friday, 5 August at 1pm ET / 6pm BST and will stay in packs for two weeks, leaving on Friday, 19 August.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    mno

FIFA 23 Chemistry: Redefined system makes it 'easier than ever' to build dream squad
    https://realsport101.com/fifa/fifa-23-chemistry-redefined-system-league-nation-position-modifier-icon-heroes-sbc/

Key Changes

No negative impact on attributes caused by low chemistry.

Overall squad chemistry has been removed. Individual player chemistry is the focus.

Positional links have been removed.

The Loyalty system has been removed.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam