• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jo tyhle umely limity taky nechapu. Asi tim bojujou proti prelejvani penez mezi uctama kdy napalis nakyho trageda za nesmysl a tvuj kamos ho obratem koupi a tim ti posle coiny...
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No jako koukam, zajimave, ze se meni vzdycky to, co ja koupim.... treba Hendersona nebo jak se jmenuje...sem ho koupil za 54k a najednou bum a nenecha me ho to prodat za vic, jak 35k... cha...to sem malem padnul :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: hele dost se to meni no
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Aha...koukam, ze jsou tam ted nesmyslny ceny...kdyz sem na nej koukal ja, tak tri tydny zpet, tak ho nikdo nechtel ani za 109k :-)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ten stoji raketu, 150k treba. Ale mam plan :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Zkus si najit jeste na stred utoku Saint-Maximin jestli by ti nepomohl... ten je 95 hodnoceni :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tak ten Cole by mi zvedl opravdu rating na 95 ale chemka by spadla na 95 a to nechci :) vyzkouseno pres concepta
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: Cole mi padl ten Fut Hero Captain, ale ma 92
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak Mahrez a ma 94 a nebo jeste do zalohy Cole..ma 96 a koupil sem ho za 31,5k
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Maherz nebo jaxe jmenuje..ten ma 96 myslim a byva za levno.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    malicko me jeste hloda jak to vylepsit na 95 rating tymu, musi to byt uz strasne tesne pod :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj mam ho za 37, byl tam i buy now za 40

ja hledal jen TOTS obrance a vubec me nenapadlo hledat i shapeshifters
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tiery jde koupit za velmi dobre.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak asi final, diky Meldo za tip na Tierneyho, mel jsem tam 89 TOTS Coadyho ale ten Tierney je lepsi

cela sestava nad 90, to bych fakt necekal ani ve snu :)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ty EA jsou komicky, uplne nahodou vsichni kdo prihazuji dali presne 2100... pripadne tam skace 2300

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: skoda ze ty position modifiery nejsou skoro libovolny, je to dost omezeny..
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Bohuzel toho nesezenu na svou potrebnou pozici..je jen prave kriflo. Ja potrebuju hrot.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tyvole

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: muzes sehnat jeste 96 Shapeshifters Wernera :)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    PHLANX: ja packy nekupuju, max kdyz v preview je nekdo drazsi nez cena packu, tzn 7500 coinu :)

jinak SBC skladam, z objectives a squad battles padaj packy taky

ale ted jsem potreboval celkem rychle dost coinu nez lidi prestanou ty TOTS hrace prodavat kdyz konci sezona, povedlo se to diky prodejum hracu, mel jsem par cennejsich a jinak mraky goldu a silveru co sli za 500-2000 a poskladalo se to...
    PHLANX
    PHLANX --- ---
    ROENICK: Pokud umis hrat tak nepotrebujes kupovat packy. Vetsina Ti popada z misi a ukolu. A skladej SBC
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam