• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: mobilni apka jeste jde
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: fuuu
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak webova apka na FUT22 uz neni k dispozici a uz opet pomalu prechazi na novou.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: no prave a ja dostavam ted packy hlavne z objectives a SBC (u tebe VTM)

vim ze z draftu a squad battles padaj obchodivatelny. Ale jakoby tam bylo vetsi stesti v tech neobchodovatelnych :) tam padaj lepsi karty

dava to smysl, kdyby me zavalili 30ti shapeshifters a TOTS kartama tak si kurvej ekonomiku hry
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jasne... proste neobchodovatelny packy padaj... vetsinou jako odmeny za VTM nebo Squat Battle atd... za draft jsou packy prodejny...na nich sem vydelal nejvic. No a pak kdyz si je koupis...Ribery snad byl dokonce v nejaky baliku v nahledu :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ja vim ze se prodavaj... ale tenhle je neprodejnej :) padaj ti prece i neprodejny hraci ne?
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ti povidam...me ten Ribery taky padnul a sel hned do sveta..hral uplny hovno :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Normalne se prodavaj...

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: neprodejny. Padaj mi z neprodejnych packu. Prodat za 0 pres quicksell nepovazuju za prodej :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Coze jsou?? Hele kdepak... vsechny karty se daji prodat. Me jich par padlo z draftu, kdyz sem dohral a par sem si jich koupil a nasledne prodal :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ty jsou vsechny untradeable neasi :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak to udelej. Mne to taky napadlo, ale bohuzel dost pozde. Protoze sem plno tech nehodicich se dobrejch karet prodal, abych mel na jeste lepsi karty :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jako z tech Tots a shapeshifters co nepouzivam bych slozil uz tak dve jedenactky :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: mel sem, poslal sem do sveta.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    padl mi Ribery :) uz chybi jen 99 karta :)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: a uz se da zase sehnat asi za 40k :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: obvykle chodi za 100k
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: 87 buy now, obcas se objevi.. jinak zacina na 78 bid

a tu TOTS variantu jsem prodal za 45k a koupil ho pred casem za 20 :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: V obrane... co stal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam