• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: nevsiml sem si toho v apce...na webu sem si toho vsimnul ted.... proc? Protoze to mam v praci na kompu a kdyz mam chvilku tak cumim a prodavam a nakupuju a tvorim VTM :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: mobilni apka to mela uz dyl. Proc vlastne pouzivas ten web?
    MELDA
    MELDA --- ---
    V te aplikaci k Fife je nove pridano obnoveni rychleho prodeje....

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak kdy dame foco...ja ji mam od pondelka :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj byly tlaky doma :) ja bych klidne pockal
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja v tom mam uz 10+ hodin a pohoda. Jen teda mne mrda, ze nez to ofiko vyslo, tak nekdo mel uz hodnotu teamu 500mio :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Si to koupil? :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    je to teda fakt pomalejsi, pekny jsou ty cutsceny s publikem, to byla docela slabina, tam by se dalo i vic zapracovat, chorea v prubehu zapasu, prostrihy na jednotlivy fandy, transparenty apod

zvuk site jsem uplne nepobral, ale ze treba hvizdy rozhodciho jdou z ovladace je pekny

golmani obcas komicky zakroky

chvalim navrat Chorvatska do narodaku, Juventus taky uz neni Piemonte Calcio.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jojo, ten zvuk je jak kdyz zavres viko of krabice. Neverim, ze tohle by bylo slyset na ruchovych mikrofonech...brevno ok, tyc ok, ale ta sit..to je proste ulet.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    JADRO84: sem si ani nevsimnul..

mne zajima jen a pouze proc to ma tak debilní zvuk.hrozne to ruší
    JADRO84
    JADRO84 --- ---
    LYNCH: me tam spis trochu vadi, ze se sit vlni az moc. Prvnich par zapasu to byla zajimavy, ale prijde mi to prehnany
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    vim ze vetsina veci ma nejakej duvod..ale proč ta síť zní furt tak dementě???
    JADRO84
    JADRO84 --- ---
    Taky uz tam hral typek bez obliceje? :) bal jsem se ho celej zapas. Sry za kvalitu, fotil jsem to mobilem z tv

ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: KONECNE, trvalo jim to jen asi dva roky :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    HAVANA: Az pet....no super. :-) Ja sem zatim prohodil jen 4 hrace behem tri stridani a uz i to me prekvapilo. Ve Fife 22 to bylo vzdy jen 3 hraci
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MELDA: můžeš střídat pět hráčů (během tří střídání)
    MELDA
    MELDA --- ---
    rezerva ma jen 5 mist

MELDA
    MELDA --- ---
    Jeste teda takovy maly poznatek.... muzete stridat 4 hrace (zmena) a v rezervnim teamu je min pozic.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze...

Kopaci technika u standardek je ve fife 23 me gusta. Super je, jak muzete tedka krasne ovlivnit, co bude balon delat, jak se bude kroutit, stacet atd. V tomhle davam EA *** protoze v predchozi fife byla pro mne standardka nocni mura a absolutne sem neumel kopat krouceny mice. Vzdycky to letelo uplne jinam nez sem chtel nebo nez sem cekal, ze to poleti. Tady super.

Pohyb taky super. Kdyz do vas nekdo narumpluje, tak hrac spravne vlaje. Celkove vic macha rukama, ostatne tak, jak to povetsinou byva. :-) Trochu si budu muset zvyknout na ovladani, az vypnu ty asistenty, ktery sem ted nechal defaultne, protoze nemam cas si s tim hrat, kdyz mam jen 10 hodin testu.

Kazdopadne dobry je, ze v ramci FUT je tedka navic trening, kde trenujete ruzne situace atd za ktere dostavate FUT body a ty muzete opet smenit za karticky. Takze takove spestreni k tomu.

Libi se me to, bavi me to.. a koupim si to.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Aha na to sem zapomnel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam