• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: lol no to se pak nedivim ze ti to lita do hajzlu :) mir jako driv ale zaroven si hlidej ten krouzek
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Blbě :) ale kdyz to dobre nacasujes, tak to aspon nepoletí do prdele.)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak dobry, sem na tobzvedavej, jak se s tim budecdat mirit.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Aha, toho sem si vubec nevsimnul.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: kdyz kopes ve 23 penaltu tak se prece velkej kruh pod mic periodicky zmensuje az je jen puntik pod micem a pak je zas velkej. Je to jako driv kdyz jezdil jezdec zleva doprava a musel jsi vystrelit kdyz byl veprostred
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Bud konkretni..vubec nevim o cem mluvis 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: a to kolecko pod micem mas maly?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Potrebuju poradit, jak se do psi prdele kopou penalty (PS5). Jako prisahal bych, ze me to ze startu slo, ted po tech par aktualizacich nejsem zaboha schopen kopnout penaltu. Vetsinou to jde uplne do prdele. I kdyz drzim kurzor naprosto opacnym smerem, leti balon na tribuny. V lepsim pripade do prostred brany i kdyz mirim do strany. Vubec ted nevim, jak co kdy udelat. Diky za radu. Uz jsem celkem zoufalej.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo a v novym updatu uz udelali, ze stadium items a podobny sracky nebudou mit animaci, hura :) viz ROENICK:

a prej fixli chyby kdy golmanovi proleti strela zdalky blizko tela do brany..jsem zvedavej
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    my zatim takto

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ale jako co tam delaj, nakej beznej gold hrac ma 1000 bid a 80 000 buy now? a nekdo na nej 20k prihodi? to je naka levota :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: :-) Dobre jim tak !!! Ja mam usoplenejch 9k$ :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: lol

Hráči režimu FUT ve FIFA 23 přišli o miliony kvůli chybě » Vortex
    https://www.vortex.cz/hraci-rezimu-fut-ve-fifa-23-prisli-o-miliony-kvuli-chybe/
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ted vidim ze jsou tam fakt treninky jakoze prihravky apod, dobry :) a je tam toho hafo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Recenze FIFA 23. Legendární série se loučí se svým jménem. Na své si opět přijdou hráči režimu FUT
    https://youtu.be/A3ZcHwoECIs
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Mam tam 35 veci... mel sem tam uz i 45 a nikdy me to nic takoveho nenapsalo. jsem druhy majitel teto karty.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: a nemas jen plnej transfer list? vejde se tam 100 polozek
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zkusil jsem to i v aplikaci na mobilu a to stejny...a vypada to, ze zasahnuli i do toho obchodovani, tedy, ze kazdeho hrace muzes jen nekolikrat preprodat. To mne prijde jako neuveritelna blbost a patrne to bude nejakej bug.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A ja jakoze coze?? :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam