• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK: lol ja ho za tech 10k prodal :) to si snad musel koupit nakej bot nebo EA samo :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    lol ten trh je rozmrdanej, 81 Uapmecano ma minimalni bid 10k...ale za tolik si ho nikdo nekoupi = je neprodejnej, muzu si ho vystavit :)

https://www.futbin.com/23/player/26881/dayot-upamecano

nekde dole ho resi
    https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/xphuy8/psa_ea_just_fixed_price_ranges/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ale teda jinak hratelne, pohybove byl na tom PES lepe...to jako jo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja jedu dobu hral PES a Fifu dohromady... hodne sem to porovnaval a tak...no a jak to dopadlo vidite. Ale na rovinu rikam, ze to je tim, ze PES nema koupeny licence, takze mne opravdu nebavilo hrat za team s nejake smyslenou sestavou, ktera byla z desetiny spravna a zbytek doplnene nejakejma fiktivnima jmenama. Dost to kazilo na zazitku.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: tak EA ma urcite vetsi budget na motion capture a za ty roky ho ma rekl bych dotazenej co to jde
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: Teda animacema mi zrovna pes přijde mnohem dál než fifa...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: ja si nikdy nezvykl na ovladani a prislo mi to horsi graficky, animace a chybejici licence.. libily se mi ruzny tece a odrazy micu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: Ten novej pes je picovina.
    Nicméně ročník 2020 je pořád by far nejlepší virtuální fotbal. I po třech letech hraní proti AI se stává (docela často) že dáš úplně novej gól...a ty góly často vypadaj fakt realistický...V tomhle fifa pokulhává. Stejně jako v brankářích

Na pc jsou i community patche se stadionama atd (je tam i česká liga patch), ale většinou jsou to jen soupisky, dresy, míče atd...prostě menší grafika.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: EA moc editory nevedou

takze si v PESu zahrajes za starej Arsenal a mas komplet ligu, stadiony, dresy atd? oni z toho ted udelali nakej free to play a jeste to bylo silene zabugovany...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: Oldschool patche má pes.

Nicméně by bylo super, kdyby fifa dala k dispozici editor tehle věcí..komunita by se pak o to postarala sama
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: Jo. To z těch moments dělá úplnou ptákovinu bez nějakýho využití...
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: To jsou “zongly” myslim ze stojis a drzis zmacklou levou packu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jo ja cetl na Redditu ze tam ten castle zminovali

mimochodem "udelat dribble" pocita jak? docela mi fungoval fake shot, ale ruzny klicky 1 na 1 casto nezapocital
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: No to je jedna hra v moments. Nesmis ziskat mic po 5 minut polocasu a nedostat gol. Drsny
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ne tam ještě nejsem. Nevim jestli hrat driv Squad Battles nebo ty Moments ktery jsou casove omezeny :)

a koupil jsem jeden Jumbo players pack za 64 hvezd a prekvapive v nem bylo naprosty hovno :)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: To sem taky delal na nekolikrat, ale udelal si uz Castle wall? 😂 To je teprve masakr. To se fakt neda.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a dat za pet minut se strikerem gol, centr a jeste tackle je fest tezky, zvlast ten tackle. Kdyz ma obrana nebo golman mic, odkopnou ho dopredu a ty se strikerem tezko udelas tackle (mozna prehodit ho do zalohy). Navic mi to pocitalo jen sliding, ne klasickej standing

taky me tam sere ze to da vybrat jen ze stejnych tmavych dresu, takze hraci pak nejsou poznat, wtf

pak si souper dal vlastnaka a zapocetlo se to jako ze jsem dostal gol a ukoncilo challenge ;) buggy
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jinak u tech Moments je skoda, ze kdyz mas znovu prozit zapas Liverpoolu a Arsenalu ze sezony 1989, tak tam proti tobe ale stoji soucasny Arsenal, v soucasnych dresech.

Chapu ze se jim nechtelo delat vsechny hrace z ty doby vcetne obliceju statu apod, ale hodne by to pridalo na atmosfere, i kdyby meli nahazet jen jmena a dat jim naky genericky ksichty..

vubec naky oldschool Fifa rezim kde by sis zopakoval sezonu Invincibles s hraci dresy stadiony by byla totalni mrda a instant uspech :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pekny rozpeti :)

HAVANA
    HAVANA --- ---
    lol, v tom udpatu budou jen dva novy stadiony?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam