• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jojo...a heslo mam slozite a na papirku protoze to je heslo do EA :-) A ne do PSNuctu :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tu mobilni apku delal taky umelec, kdyz nemas chvilku pripojeni tak okamzite zahodi ulozenej login a vzdy musis dat heslo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    vyborna karta a povedlo se mi ho koupit za 18,5k

ROENICK
    ROENICK --- ---
    konecne nekdo padl v preview packu a zrovna nemam ani floka :) jdu prodavat :)

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jinak nez zacnes rivals, pojd si kopnout pratelak 😀
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Trenera si pores.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: pekny, ja zatim takhle, hraju jen malo squad battly, division rivals planuju zkusit

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Uz se muzu pochlubit. Momentalne sem docela spokojenej. 3. divize zatim. Hraju hlavne champions o vikendu. Btw. V aplikaci to ukazuje spatne - Forlan ma plnou souhru. Hrdinove ji maji vzdycky, stejne jako ikony.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    LBW: ja uz to na PC nehral hodne dlouho ale rekl bych ze gamepad to chce, na klavesnici se to asi uz moc ovladat neda

na pc je gamepadu vic ale obvykle se doporucuje xbox ovladac

Xbox Wireless Controller Carbon Black za 1 199 Kč - Gamepad | Alza.cz
    https://m.alza.cz/gaming/xbox-wireless-controller-carbon-black-d6133565.htm
    LBW
    LBW --- ---
    Cau, koupil jsem synovi FIFA23 na Steamu.
    Koukam na nejaky fora a tak a asi zacinam mit spatny pocit, ze jsem mu k tomu nekoupil ovladac?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jasne, 10 dopohody
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    uz jste videli u hrace hodnoceni 10 po zapase? ted mam hrace co dal 4+1 ze 4 strel, prihravky ma 90%, dribly 94% a dostal skore 9,0 ???? wut

ve starsich fifach dostavali 10 dost bezne
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jojo, single. Ale na svetovou tridu :-) Proste vysel me celkem silnej team 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ale single draft vid? :) realnej clovek by to davno leavnul ne? :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak je to tam, poprve se mne povedlo v Draftu nadelit nekomu 20:0 😀

MELDA
    MELDA --- ---
    Jsem zvedav, jak moc po Kataru vyskoci jeho hodnoceni. Dle me jsou Holandani adepti na zlato a v brane maji tohle nezname eso.

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Sem dva dny zpet doma nadaval, ze se to neda hrat po posledni aktualizaci..nastesti vydali vzapeti dalsi.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    asi vypadek FUTu, minimalne apky
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    taky je vyborny kazdou druhou hru odsouhlasovat podminky, potvrzovat obrazovku s vychozi obtiznosti a oblibenym klubem, nastavovat zpatky kameru a ve hre pokazdy cist jak se kope ro..kreteni fakt
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ty squad battles jsou zabugovany az beda, casto to ani neukaze soupere sestavu, musim projet vsechny posty poslepu a vpravo jsou jmena
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam