• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    na tenhle pack bylo SBC, zjistil jsem to docela pozde ale zvladl jsem to slozit. Jsem zvedavej, co z toho padne :) asi zadnej zazrak ale pack se 100 hracema jsem nikdy nemel

MELDA
    MELDA --- ---
    Na Fife me neskutecne stve jedna vec a to je umele upravovani vlastnosti a dovednosti hracu. Tedy, kdyz hrajete zapas se slabym tymem, vasi hraci jsou obratni. Kdyz hrajete se silnejsim tymem, vasi hraci jsou okamzite degradovani na uroven bronzovych hracu, nedokazi se rychle otocit s balonem, celkove jsou velmi nemotorni actezkopadni, zpracovani jim dela problem, balon jim utika, pri strelbe na branu tak z 80% branu minou. Tohle me sere. Tohle umele ovlivneni hracova skillu. Vadi me to, protoze kdyz s nimi odehraju stovky zapasu, tak bezpecne tuhle zmenu vnimam.
    Patrne se to da nekde nastavit, ale netusim vubec kde.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    v Moments shopu je zdarma TOTY Messi na 7 zapasu na hostovani!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tady jednomu ceskymu youtuberovi padl TOTY Benzema

TEAM OF THE YEAR PACK OPENING! 😱 LIVESTREAM 🔴
    https://youtu.be/s5Y2lW65knw

cas cca -1:44h odted :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vnpohode, pockam, az me muzou napadat vicvdruhu hracu. Utocniky mam cajk 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: TOTY fakt moc nepada, TOTS na konci roku je stedrejsi. Navic na konci Fify padaji i ty dalsi promo hraci, takze je vetsi sance

a nekdo fakt otevre stovky packu
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jinak rozbalil sem 10 baliku a picu, ani tukanec. Tak na to seru a rozbalim to 26 zbytek.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Oukeeej 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ono byva TOTY treba jen na obrance, pak na golmany utocniky a pak vse

jo

Attackers – 20/21 January
    Midfielders – 22/23 January
    Defenders/Goalkeeper – 24/25 January
    All Team 26 January

FIFA 23 TOTY Team Of The Year Release and Leaks | FifaUltimateTeam.it - UK
    https://www.fifaultimateteam.it/en/fifa-23-toty-team-of-the-year-release-and-leaks/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Roasku, TOTY je castecne casove omezeny, neco v balicku najdes jen do soboty/nedele brzo rano. Tak bacha.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jojo chapu. Ja zase chci vsechny prachy davat do jednoho tymu, co neni prodejny holt neprodam a ty nejlepsi ppuzivam na stridacku protoze tam se chemistry nepocita
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No ja sem to takhle musel udelat, protoze me prave napadalo plno hracu a samozrejme neprodejnejch, tak si rikam, nez je menit v vizvach pro tvorbu muzstva, tak to si sestavim soupisky :-) A ono se to obcas hodi na ukoly, momenty, atd.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Vetsinou prodej hracu. Za champions dostavas packy prodejnejch hracu a penize, takze tam mam vzdycky hodne stejnejch. Obcas koupim nejaky ty specialni velky packy co stojej 100-300, hrace spis nekupuju.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: tech 200k coinu je prodej nakych hracu nebo hlavne odmeny za progress a zapasy?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    mas letos fakt velky zaber :) je dobry ze kdyz ti padne nekdo dobrej tak skoro vzdy nekam bude pasovat :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Francie

MELDA
    MELDA --- ---
    Italska

MELDA
    MELDA --- ---
    Nemecka

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ja tuhle sestavu hraju ve Fife uz nekdy od Fifa11 kdyz jsem hral karieru za Arsenal a vyhovuje mi. S pohybem zalozniku do stran uplne problem nemam nebo si je tam poslu pres "prihraj a nabehni si" a taky posilam hodne kridla do brejku, klidne od pulky

ale ja hraju jen proti PSku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam