• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    GONZA223: tak me by sfoukl i s bronzovyma, ja online prakticky nehraju a kdyz jsem to zkusil dostal jsem tezce na prdel :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROENICK: Věř mi za správnej FIFA master tě sfoukne klidně se stříbrnými hráči. Dokonce jsem tenkrát u FIFA 13 dokázal vyklepat i s bronzovými, ale jenom občas, každopádně mě to tenkrát strašně bavilo ale myslím si že ta hra občas tenkrát dost těm slabším týmům nadržovala.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: pokud ma tym 88 a lavka mu to vytahuje na 92 tak jo :) ale ono stejne je to podle me tak z 80% o skillu a zbytek je kvalita hracu, nakej borec te sfoukne i se samyma goldama pokud je dobrej :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    To pak vysvetluje, proc se svou sestavou sfouknu i hrace, ktery ma rating 92 :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    To sem tenkrate prehlidl :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ajooo...tak jasny.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: stridacka, psal jsem to tu a psal ti to i nekdo dalsi, uz mam 91 rating :)

prej esport hraci jedou hlavne friendlies ktery neuziraj hracum hostovani takze hrajou klidne s celou sestavou plnou host hracu :) trochu hax :)

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ja stale premyslim, co ti tolik zveda ten rating :-)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: to ne no
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No hele tak na lavku je dobrej, ale nemec a turecka liga, to se moc dobre nelinkuje asi.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    End of an era Ozil je v SBC. Pry je "assist machine" :) mohli mu dat klidne passing 99..

https://www.futbin.com/news/articles/841/fifa-23-end-of-an-era-mesut-ozil-player-review

ROENICK
    ROENICK --- ---
    EA představilo logo své fotbalové novinky. FIFA pozná svého nástupce letos v létě – Doupě.cz
    https://m.doupe.zive.cz/clanek/ea-predstavilo-logo-sve-fotbalove-novinky-fifa-pozna-sveho-nastupce-letos-v-lete
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    za 19k najs, obvykle chodi za 30

ROENICK
    ROENICK --- ---
    konecne cela sestava ze special karet, dlouho jsem vybiral RB, miril jsem na toho Azpilicuetu ale nedaril se mi koupit za min, 60k jsem za nej dat nechtel ;)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: vim vim :) pockam si asi na full TOTS zase
    MELDA
    MELDA --- ---
    Budou TOTS Roasku
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: insane
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: No ten tam je opet a jeste drsnejsi.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: nejsilenejsi byl ten POTM Mbappe, ten mel cenu SBC nak ores 2M
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Prisel sem o hodne specialnich karticek co sem mel nastradany, ale ja ho proste potreboval do tymu ;) Asi nejdrazsi SBC co sem zatim kdy delal. Takovejch karet za jednoho hrace. Hruza. Snad se vyplati.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jo je tam, dik :) ale nekolik dni nebyl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam