• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ty nebyvaji denne, spis tak tydne. Ale dik za upozorneni
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: jj mam upominku, kazdej den v 19h se to resetne. Uz to bylo nekolikrat takze vim jak to chodi :)

skoda ze to nejde dat do favorites, protoze se to kazdej den smaze
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Sbiras zase ty denni packy za 10FUT?
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    ROENICK: No ale chce to sbirat, nastavit si budik, udelas a musis po uplynuti zase, jinak nenasbiras vsechno. Tak bacha na to.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    zase je daily login upgrade, celkova odmena garantovany TOTS hrac
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Misto Trippiera dam Joe Cole a mam full chem.

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Vcera, ale kdyz sem se pak podival na cenu byl sem docela zklamanej. Z minulejch roku sem byl u nej zvyklej na jiny cifry, ted jen 40k.

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Tvl udelal jsem toho Bonucciho a je docela dobrej
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Dneska sem si vsimnul pekny statistiky.

MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIEN87: Jak pise Roe, vsichni tri cajk.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Guehiho mam viz ma sestava :) koupen za 41k
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Toho Carvalho jsem mel a proste Jones 85 mi prijde, ze dobehne kohokoliv 😂🤷‍♂️ toho Guehio zkusim vypada dobre. Dik
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROBIEN87: S obouma sem hral a jsou dost slusny, pomer cena vykon si myslim super a do chemistry by meli sedet
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROBIEN87: nezkousel jsi na ST toho 89 Future Stars Nketiaha?

co na CB 89 World Cup Laporte? 90 defending

nebo 89 Carvalho, ma 92 defending
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Muzete mi nekdo poradit koho na stopera? Uz jsem vyzkousel kde koho a pak jsem se vratil k temhle dvema.
    Neco cenove dostupneho, do tech 300k.
    Hele a co se tyka toho turnaje, na jaky platforme to hrajete? Taky bych se zucastnil klidne.
    Diky

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: To je pravda, ale v online FUT se normalne nepotkas s borcem kterej by byl o tolik horsi nez ty. Ze zacatku hry, kdy jdes postupne tema divizema to jo, ale pak uz potkavas jen hrace +- svoji urovne. Tam pak je to o dobre nastaveny taktice tymu a o hracich. O cemz sem se ted presvedcil. Posledni tyden sem furt hejbal se sestavou, protoze sem najednou prestal vyhravat jak sem byl zvyklej a az vcera vecer sem si vsimnul, ze sem si nejak omylem prenastavil utok z rychleho zalozeni na vyvazeny. Tak sem to vratil zpatky a najednou to zase jde. Sestavu sem vratil zpet a postoupil sem hned do 2. divize.

ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Dneska mi padnul nejake maďar, tak uvidime 😂🤷‍♂️

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Trochu sem s tim ted zapasil, mam vice variant, ale nakonec sestava vysla takhle. Uvidime na jak dlouho. Turnaje bych se taky rad zucastnil jestli me priberete.

MELDA
    MELDA --- ---
    Sem smiren s tim, ze prohodim ovladac oknem, skoncim posledni a budu si muset stahnout citlivost mikrofonu na minimum, ale jdu do toho :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam