• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Tvl uz dva dny mi nejde pustit fifa. Udelal jsem reinstal a porad to same, ted udelam reset database a jestli budu muset delat factory reset, tak ki jebne 🤦🤦🤦

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: lol sorry preklep v apce :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak kdyz reagujes na Gonzu, tak je tezko odhadnout, ze myslis me.

Ale tady jde o to, ze oni proste zasahli do urovne UI, ktera ti proste prubezne vstupuje do hry.

Uvedu 2x priklad:
    1. Utocis ve trech hracich... bezite soubezne na branu. Proti tobe vystartuje obrance, tak automaticky tuknes na nahravku do behu hned vedle bezicimu volnemu spoluhraci. Ted vstupuje do hry UI, ktera vyhodnoti, ze ono tuknuti bylo natolik silne, a tak dlouhe, ze to prihraje pres jednoho hrace na obsazeneho utocnika (treti hrac jenz se zapojil do utoku). Utok v pici.

2. A nebo proste kombinujes pred branou, nahravas si a v jeden moment se ti uvolni hrac, tak packou naznacis smer prihravky na uvolneneho hrace, ale do hry opet vstoupi UI a vyhodnoti to, ze i kdyz davas packu vlavo, tak ve skutecnosti chces nahrat hraci vpravo, takze jde prihravka uplne na opacnou stranu. V lepsim pripade jde prihravka jen o 90° jinym smerem, ale vetsinou na braneneho nebo primo obsazeneho hrace, takze tak z 95% dojde ke ztrate mice.

Mohu vam rict, ze se u toho tady vztekam uz druhy den, protoze tohle se deje pokazde po jejich aktualizaci. Vetsinou pak nasleduje nejaka dalsi nenapadna aktualizace, ktera to opravi zpet. Kazdopadne tedka dva dny sem nasranej a skoro se ta Fifa nedala hrat.

A to podotykam, ze sem mel ja osobne hodne asistenci atd. povypinanych.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: pisu ze jsi je delal ty :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No ty sem delal i ja :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    GONZA223: screeny jsi delal, tak podle nich :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    nejhorsi je, ze sahnuli do UI, takze si to tedka dela celkem co chce i kdyz tam mas plno veci vypnuto a podobne.

Do ted nevim, jak muzu vypnout ten debilni zaznam motion neco, kdyz das nejakou povedenou nebo razantni strelu...to je tak k hovnu, ze to neni mozny.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GONZA223: Byla aktualizace, cely to prekopali, sahnuli zase do toho a muzu rict, ze to je opet hrozny. Nejvic me serou v tom, ze dycky resetnou nastaveni, jaky tam clovek mel, takze si to nepamatuju a davat to dohromady je peklo. Hraje se me ted hrozne, nadavam u toho.

Jsou to PICE !!
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MELDA: hele teď na to koukám a mám v nastavení ovládání jak v UT tak v online všechny ty pomocný píčoviny vypnutý.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOTS Kane lepsi shooting nez Haaland??? lol
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOTS Odegaard pekne!
    MELDA
    MELDA --- ---
    GONZA223: Je to o tom, ze v tom onlinu se proste vypina nastaveni pomocnych funkci. Nebo jak to rict..
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    já stejně nechápu jednu věc ... v UT stejně jako v klasickém online jsem v 6.divizi ,ale v klasickém onlinu pendluju mezi 5 a 6, tzn že i občas vyhraju za to v UT dostávám neskutečný výprasky :D klidně 6:0 7:0 ... kolikrát ty moji hráči si ani nenahrajou. Všechny přihrávky pálí do protihráče. Frajeři mi utíkají jak turbo myši, ale v klasickým onlinu vyrovnaný zápasy
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Dneska mi padnul Saliba, Odegaard a Trippier. Jsem spoko 😂

ROENICK
    ROENICK --- ---
    tenhle prumernak se prodava za 5k jen proto ze zmenil narodnost a je to jediny anglicky kridlo v Serii A :) prodano za 5,5

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja jich mam uz asi 60 :) ale casto jen two players packy za ty daily loginy

ale je tam i jeden 2x 86+ ten je nadejnej ;)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Sem si schoval par balicku jenom 😂.
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: si magor 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    asi zas pockam na ten konec sezony kdy budou vsichni TOTS, Shapeshifters apod
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    JERMAINE: Řeka sem poslal do SBC hned, ale zbytek zkusim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam