• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    asi uz dlouho co..pice
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    uz je zas TOTS daily login upgrade
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: Jojo...to sem zaznamenal, sorry, ja sem to od te doby mockrat nezapnu. To se omlouvam :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tak to bych se nedostal na pulku :)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Sem ti psal do posty na pratelak a ani si neodepsal 😀
    MELDA
    MELDA --- ---
    GONZA223: Jo v pohode. Ja vim co to dela, jak se to chova a sam jsem z toho vzdycky uplne jakoze coze :-)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MELDA: to já vím ,ale ty já mám vypnuté i normálně už jsem to tu psal :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GONZA223: Tak on ten online ma vypnute skoro vsechny asistence....ehm :-)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    MELDA: Já si právě vždycky říkám zkusím si dát ten online UT protože si myslím že by to mohlo jít a pak už po pár minutách kdy soupeř i když nemá ani silnější tým tam běhá jak na speedu to mám sto chutí rozkopat :D Nechápu čím to je že ten UT online je takhle nehratelnej. I to ovládání mi přije najednou uplně jiné než v normálním onlinu ve smyslu že je to takový křečovitý, vůbec mi to neposlouchá. Přihrávky jdou uplně jinam než chci ale hlavně to jak absolutně moji hráči nestíhají rychlostně protihráče to mi hlava nebere.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GONZA223: Ja uz to vubec nehraju.... hraju v klidu SB, obcas si hodim draft. Cas od casi si hodim Division, ale jen pokud mam pevny nervy... na zbytek seru. Pratelak domluvit je nemozne, protoze to vetsinou neni nikdo online. Ted tam za pratelsky utkani byly super odmeny.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Ne prostě ne :D Ten online UT to je peklo pekel ! Ty hráči mi prostě nebrání , každá třetí přihrávka napálená do soupeře , hráči soupeře běhají jak turbo , obránci se mi od hráčů soupeře odráží takže frajeři mi klidně proběhnou s jedním hráčem přes celý hřistě a gol , dostávám vejprasky klidně 8:0 9:0 a to hraju 8 divizi přitom ve squat battle hraju za Světovou třídu a v normálním onlinu jsem v pátý divizi. nechápu :D normálně mám vždycky sto chutí rozmlátit ovladač :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    prime Ronaldinho SBC se sklada z 23!!! casti :) a ke konci samy 90-92 rated squady

cena 4 mega :)

https://www.futbin.com/squad-building-challenges/ALL/945
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    uz to jde
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Pres web to taky nejede.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    zas nakej zpicenej maintenance :) alespon na mobilni apce
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jednou za 24h
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ono to uz je mozna uz od nedele...protoze ja ho liznul uz 2x, ale netusim v jakym casovym horizontu se obnovuje.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nj ja tam tak casto nekoukam, hlaste dik :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Uz dva dny ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam