• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    No a ja zaznamenal, ze Fifi23 nejak osekavaji, protoze v prestupovym trhu je najednou malobhracu k prodeji.
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    KAKIHARA: No me sere, ze tim padem to ztraci uz uplne nejakej nadech reality. Az bude 160cm 50kg zenska obirat o balon 185cm 80kg frajera. 😂😂😂 Hele uz v profi klubech to bylo divny, kdyz mezi chlapama behali zensky s culikama. Nechapu to proste.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROBIEN87: Mě trochu sere, že to bude promíchatelný. Ale jinak kdyz ted hraju s kamosem online nekdy i zensky zapasy, tak je to celkem prdel. Holky jsou rychly, sikovny, ránu taky maj…jde to:)
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    FUT s zenskejma bude hrozny tvl. Nevim jestli to mam kupovat vubec.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No cekal bych, ze pujdou s cenou dolu 😀 Koupim az ve sleve.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    EA SPORTS FC 24 Official Gameplay Trailer
    https://youtu.be/bl1KNTCH5Rs
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    EA Sports představují novou éru fotbalových her » Vortex
    https://www.vortex.cz/ea-sports-predstavuji-novou-eru-fotbalovych-her/

EA SPORTS FC 24 | Official Reveal Livestream
    https://youtu.be/OF7VyAI5vsg
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    dik :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Roe, jsou opet balicky za 10 minci.
    MELDA
    MELDA --- ---
    U FIFI me serou porad dve veci....

1. Kdyz nemate penize, tak se vsichni hraci na prestupovem trhu prodavaji za levno. Ale vzdycky o par stovek vic nez mate nasetreno. Kdyz penize mate, jsou ceny opet umele vysroubovane Tohle me sere.

2. Sere me nastaveni urovne teamu, kdyz si volite uroven hrani, polo, profi, svetova trida, legendarni atd.... sere me, ze kdyz mam nastaveni profi, tak hraci delaji minimum chyb... kdyz dam legendarni tak nejen ze souper hraje jako Diego i kdyz ma uroven 55, ale z mych hracu a z celeho meho tymu se stane banda nekompetentnich mrzaku, kteri pomaleji behaji, pomalu reaguji, nahravaji sourackem, takze to skoro k spoluhracovi nedojede a co je horsi, tak generuji neskutecne mnozstvi chyb. Z 20 strel 17x minou branku a to i kdyz stoji pred prazdnou.

Vysledkem je, ze mae obcas chut ukroutit packu nebo sproste rvat :-)

Kdyby se temto dvoum vecem povenovali, tedy te burze, ktera je proste fakt nespravedliva a neodpovida skutecnosti, protoze je umele generovana a nastaveni urovne ovladatelnosti a skillu u vyssich levelu tak je to pro me top hra. Takhe me to bavi jen do okamziku, nez si to zacne delat samo co chce.

Ona zase neni moc velka zabava, kdyz na svetovou tridu nadelite kanara i teamu, ktery ma hodnoceni 85
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Za Torrese alternuje 95-Harry Maguire (ze kteryho si myslim, že si trochu EA dělaj prdel.) ale myslim že už to vejš nevytáhnu.
    Jinak mě celkem potresili dva borci v rivals. Jeden mi po prvnim polocase, kdy jsem tek 1-6, poslal zpravu: You can quit, if you like.
    A druhej co vedl 4-2, kterýmu jsem dal
    naprosto regulerni gol, ale fifa rekla ofsajd, tak si hned potom dal vlastnaka a pak jsme dal hrali.
    Celkem zmena od tech dementů, co vedou v 70. minute 2-1 a kopou si bago s brankarem.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    je tam Shapeshifters Daily login upgrade
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ….vyborne, sotva jsem to dopsal, tak jsem nafasoval do útoku Pepe Reinu z objectives.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    V SBC je relativne zadarmiko Petr Cech 94 jako útočník (páč SS). Resp minimalne na petizapasovy hostovani je to zadarmiko. Na full to chce 87 rating.
    Jen mi ty brankari v útoku (a opacne) nejak nesedej.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jj nektery ty special karty jsou ulet :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Jeste jsem chtěl říct, že ten shapeshifter Virgil 98 je strašnej nesmysl… měl jsem ho teď sedm zapasu na hostovani a kazdej jinej obrance mi teď přijde jak Michal Horňák na konci kariéry:)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    GONZA223: Včera jsem si dodělával nějaký sbc challenge a padnul mi tam v malym gold packu Shapeshifter Socrates 95. Takže to jde i třeba tak. A já se konečně můžu zbavit Rodriho:) (plus mi ondyno random padnul van Nistelrooy),
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    GONZA223: taky mas sanci v packach, ale samozrejme malou

me ikona jeste nepadla a to jsem otevrel stovky packu za nekolik ultimate tymu, ale ja to zase moc nehraju a nemam ty nejlepsi packy

v packu za 100 000 coinu mas samozrejme vetsi sanci nez v nakym beznym gold packu
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Hele a k těm legendám jako Pelé,Ronaldo, Nedvěd mimo to vyměňování ?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROENICK: aha takže stačí kup ať ty nejlevnější zlatý balíčky teda a mít štěstí ... Já právě nekoupil ještě ani jeden :) hraju jen s tím co sem dostal v odměnách a nebo nakoupil ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam