• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    GONZA223: Ja ho neobhajuju ve fife, ja ho obhajuju v realu :-)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jako že se dožiju doby kdy se bude ve fifě obhajovat ženský fotbal to jsem vážně nečekal :D
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    MELDA: V Anglii taky chlastaj pivo bez peny 😂😂
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIEN87: Zenskej fotbal na zivo je super. V Anglii na nej chodi 50k divaku na zapas 😀
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ROBIEN87: párkrát jsem byl v Hradci Kralové na lize žen. To i my jsme v okrese hráli hezčí fotbal
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: nebo korfbal :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROBIEN87: No já nevim, zrovna Spartu a Slavii bych nezminoval:) ale jasne ze ta uroven je trochu jinde, uz jen kvuli rozsireni a obecne popularite. Nicmene at uz us/bra/ger/fra/eng repre nebo i chelsea, lyon nebo treba west ham maj zenský týmy na ktery se dá koukat (myslim jejich hru, ne jenom Alishu Lehmann.)

Ale jak jsem psal niz a pak Roenick a i ty, že oddělit je od sebe, respektive nemichat je s klukama. Neni to curling žejo:)
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    KAKIHARA: Byl jsem letos na derby, nejvyssi navsteva v historii. Vypadalo to jak kdyz hrajou zacci, pomaly, nudny, tezko clovek vubec udrzel pozornost na hru po celou dobu zapasu. Jasny, ze se obcas povede pekna akce i gol ale padaj tam taky neuveritelne hloupy goly, ze clovek neveri, jak se to mohlo stat. Z dalky padaj goly, golmanky jsou mensi. Ja nesnizuju vubec jejich zapalenost , rad je ji podporim navstevou, ale fakt se to neda srovnavat. Jeden sestrih reklamni agentury na tom nic nemeni i kdyz priznavam ze uroven francouzske nebo usa repre bude lepsi ale ne nijak vyrazne. Sparta i Slavie se bezne dostavaji lize mistru celkem daleko, coz svedci o jejich kvalite. Jak rika tady kolega, zvlast fut zeny muzi ok ale dohromady je to divny.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    za me at tam je klidne zenskej FUT ale at se to nemicha s chlapama
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROBIEN87: Jo jasne, uplne jinej sport….

Women’s World Cup 2023: Viral French Ad Subverts Gender Expectations in Soccer | Time
    https://time.com/6295047/viral-france-advertisement-soccer-gender-orange/
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    HAVANA: Tak tvl je konec, ta hra je vicemene mrtva a kazdej ceka na dalsi rocnik. Ted uz se jen snazi, aby to jeste nekdo hral. Nikdy to nebylo uolne real ale proste to, ze tam budou zensky s totoznyma statama je divny. Minulej rok to udelali v obdobe fut v nhl a trzby jim padnuli. BTW jestli nekdo videl zenskej fotbal na nejvyssi urovni na zivo, tak je mu jasny, ze je to uplne jinej sport.

HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROBIEN87: Je to tak. Protože doteď když tam běhal puskas vedle messiho s Čechem na hrotu a ibrahimovicem v bráně, tak to mělo nádech reality
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Koukam na to posledni tri dny :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: rano je jich vzdy min
    MELDA
    MELDA --- ---
    No a ja zaznamenal, ze Fifi23 nejak osekavaji, protoze v prestupovym trhu je najednou malobhracu k prodeji.
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    KAKIHARA: No me sere, ze tim padem to ztraci uz uplne nejakej nadech reality. Az bude 160cm 50kg zenska obirat o balon 185cm 80kg frajera. 😂😂😂 Hele uz v profi klubech to bylo divny, kdyz mezi chlapama behali zensky s culikama. Nechapu to proste.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROBIEN87: Mě trochu sere, že to bude promíchatelný. Ale jinak kdyz ted hraju s kamosem online nekdy i zensky zapasy, tak je to celkem prdel. Holky jsou rychly, sikovny, ránu taky maj…jde to:)
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    FUT s zenskejma bude hrozny tvl. Nevim jestli to mam kupovat vubec.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No cekal bych, ze pujdou s cenou dolu 😀 Koupim az ve sleve.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    EA SPORTS FC 24 Official Gameplay Trailer
    https://youtu.be/bl1KNTCH5Rs
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    EA Sports představují novou éru fotbalových her » Vortex
    https://www.vortex.cz/ea-sports-predstavuji-novou-eru-fotbalovych-her/

EA SPORTS FC 24 | Official Reveal Livestream
    https://youtu.be/OF7VyAI5vsg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam