• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a moc dobry hraci mi z toho nevylezli, 86-87
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jj chce to TOTW hrace

84 squad mas pravdu
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: já tam vidim akorát tu Futties Best of Batch 1 Player Pick. Kde sice stačí 84 squad, ale chce to jednoho TOTW hráče. Což mě poslední dobou sere, páč ty TOTW nebo TOTS chtěj snad všechny SBC a mně za celou dobu přišli akorát TOTS Lewandowski s ter Stegenem a těch se odmítám vzdát :) Když jsem si dělal toho Roberta Carlose, tak jsem si holt musel koupit nějakýho TOTW šmudlu asi za 30k, abych to dodělal.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    je tam jeste 8 hodin SBC kde staci dat 86 rated squad a dostanete Futties player pick ze 3 hracu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo ale pocit "aukce mi utekla o pakatel, mit tak o neco vic prachu" je myslim prirozenej cloveku
    ty boti to je neco jinyho
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Hele, paranoia. To je zkusenost. Sem v tom transferu a na burzach nechal miliony :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    picusove fakt :)

si ani nedaj praci s tim tam hazet botem alespon nahodny ceny v nakym rozmezi. Proste se hracum smejou do oci

ROENICK
    ROENICK --- ---
    co si myslim ze je ale jen tvoje paranoia je ze ty hraci se drazi za castky podle toho kolik mas penez, to si nemyslim.. to je EA u prdele jestli na hrace mas nebo ne ;)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    cekal bys, ze to bude horsi na zacatku a v prubehu a na konci se na to vyserou, kdo do toho za posledni mesice muze sypat skutecny prachy? proc by to delal?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ja vim ze o tom pises ale ja pisu o tom ze se to ted jeste ke konci fify zhorsilo, jeste letos na jare jsem obcas nekoho koupil pod cenou
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Roasku, ty kluku, dyt ja tady o tom pisu od vydani Fifa23 :-) A u F22 to bylo stejne. Pisu o tom dva roky tady.

Ano, jsou vyjimky, kdy se to povede

Ja ted koupil Piqueho za 20k.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: no ale driv to nebylo vzdy, slo koupit hrace treba i za pulku. Ted vubec
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Kamo, ti roboti visí nad každou aukcí, které se nikdo neúčastní. Když nepřihodíš, nepřihodí nikdo a aukce se uzavře třeba na 11000 , jakmile aukci uz sledujes, vetsinou tam prileti minimalne zakladni prihoz od bota. Pokud ho zvysis, automaticky to ten bot zase nahazuje.
    Kdyz jsou v aukci pritomni lidi, tak tam boti nejsou.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ono se to ale zhoršuje. Dřív tam ty roboti byli ale neviseli nad každou aukcí. Teď už jo
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: O tom mluvim furt. Je to neskutecne trapne, jak z tebe tahaji penize.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ty roboti v aukcich jsou taaak trapny.. 5 krat ten samej hrac a naskace na vsechny totozna cena behem vteriny. Ubohe od EA, ubohe. Bavilo me driv zkouset nekoho ulovit za levno, ted uz to vubec nejde :/
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Hele jaký jsou vaši nejoblíbenější hráči? Já musím říct že tohle je můj největší zabiják. Hraju s ním v týmu z Premier League a je to jednoznačně můj nejlepší střelec. Rychlej, hbitej , a umí i vystřelit bombu z dálky.

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Udělal jsem si radost na léto.

KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pekne roztridili SBC, byl to neskutecnej mrdnik a tydny scrollovani, alespon v mobilu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam