• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KAKIHARA: Tak jsem si jeste misto Lewandowskiho vyhrotil cover icon Henryho, místo Salaha jsem tam prsknul SS van Persieho a ted uz tam moc fakt nevymyslim. Na del Piera nebo Ronaldinha kašlu, to je zbytecne moc práce, a jedinej duvod proc delam ty SBC uz je (krom toho pocitu z otvirani packu), ze doufam ze tam padne bud brazilskej Ronaldo, Pelé nebo TOTY Messi nebo tak nekdo. Jinak uz mam dost. Jeste ze je konec :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jeste jsem to lavkou vytahl na 97 rating :)

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Kdo by chtel videt ajimaci takovyho panáka, jakym je Ronaldo 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    co me ale sere je ze nas to treba o animaci toho Ronaldo okradlo protoze se pusti animace nakyho TOTS trageda s 89 ratingem a ta ikona je schovana za nim. Vubec mi hlava nebere, proc se neprehrava animace nejvyssiho ratingu v packu, natoz R9
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    otevirali jsme to na ctyrikrat a trvalo to tak 10 hodin celkem ;)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jj 200 packu, z toho hodne 10x84+ a 85+, z toho napadali ti hraci co jsem nekoupil.

realne jsme ale museli otevrit tak 300 packu protoze jsme delali spousty SBC z tech duplikatu. Pak uz padlo treba 10 duplikatu z 10 ;)

TOTS hracu padlo tak 100, ikon tak 10
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: Já si to právě vsechno vygrindoval, vetsina napadala z packů, něco z challenges. naposled jsem primo do týmu kupoval Torrese nekdy v zimě. Nicméně toho Ronalda fest závidim :)
    Já uz to mam taky tak nejak ukonceny. Jeste mam rozjetýho toho cover icon Matthäuse.
    Jinak v útoku točim jeste 98 Dybalu, SS Pogbu a 97 Osimhena. Místo Viniho pak futties Grealishe. Ale spis uz jen zkousim v ktery kombinaci se mi hraje líp.

Btw. Uz jsi zpootviral ty tvý stovky packů?

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ronaldo

ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: tak na to uz jsme uplne srali :)

tohle je asi uz fakt vse, 98 Garrinchu jsem koupil a pak jeste poprve padnul pravej Ronaldo neboli R9 :) kdyz je tradeable a padne na zacatku Fify a je to prime Ronaldo, tak se rika, ze jste dohrali Fifu :) prodaval se az za 15M

na CAM jsem koupil 96 Futties Coutinha ale pak jeste padl 98 Abedi Pele a udelali jsme 98 Odegaarda, masakr... poprve padla 99 karta.

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Jj, hlavne ty daily bronze/silver upgrades, kdy tri hrace vymenis za 24 pack a to pak votocis za 11 gold pack. Takze za celkem 66 bronzovostribrnejch dostanes 110 zlatejch denne.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a s tim mrakem TOTS karet co ze vseho padaj se da v klidu slozit jakykoliv SBC na hrace, klidne i ten Haaland co chce 14 sestav
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ty packy se daj skladat uplne do nekonecna s tema SBC upgradama :) to je zlo :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    já z tech futties schytal z packů Dybalu, Donnarummu, Cordobu a Arauja. Vinicius mi přišel přes XP, Chiesa přes objectives a Haalanda jsem si vymackal na sbc. Jako šiknul by se jeste Rashford nebo Lewandowski, ale co už.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nejspis skonci i ty Best of karty
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    bacha Futties budou v packach uz jen do zitra 19h
    MELDA
    MELDA --- ---
    Me celkem chybi u Fifi moznost smenovat, prodavat si karty mezi prateli. To by me asi celkem i dost bavilo :-)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Řikám si, že asi nutně potřebuju toho 99 - Cover Icon Matthäuse, co se tam objevil v SBC. Někde jsem zahlíd, že je to snad nejlepší karta vůbec. Kromě výskoku (80) a síly (92) má všechno přes 94. Akorát to teda chce 16 týmů, suma sumárum celkem za milion mincí :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: hod screen. Idealne z mobilu, z toho web appu je to divny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam