• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Sem si posteloval slidery podle nějakýho guidu a normálně i ta fifa vypadá jako fotbal :)

Akorát nemůžu hrát online, protože tam je to úplně jiná hra :D
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    hele jak řešíte takový ty střílený centry, přenesení hry? na xboxu to bylo myslim l1+čtverec ale to už nefunguje a ukazuje to nejakej debilní terč
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kazdopadne herni model u FC24 me docela prekvapil, je tam zmena a bavi me to. Je to teda jeste o tom, jak to sedne do ruky, ale rozhodne teda strelba lepsi a obtiznejsi nez u Fifa23 a celkove ten pohyb hrace je zase o neco blize fyzice a realite
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hlavne, ze ti na zacatku hry poslou oznameni, aby jsi se choval ferove a nepreposilal si prachy a podobny smeliny. Ale ze voni se chovaj sproste, vo tom ani slovicko.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ale teda ty prihazovaci roboti jsou i tady a vic prasacky nez obvykle. Fakt..total vomrd :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jsem vyuzil 50% slevu a sel do toho. Jsem tedy zvedavej, jaky to bude 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pekne otravnej bug v mobilni app - z koncept hracu slozim SBC, jdu je koupit, vsechny koupim, dam send all to the club, jdu do SBC

spravne - vsichni koncepti by se meli sami nahradit realnou verzi, ve 23 to fungovalo

tady mi zmizeli vsichni az na dva hrace, pritom chemistry ukazovalo 20/33 a bylo to bugly

otestovano opakovane. Pridal jsem je tedy zpatky z Most recent nakupu ale stejne je to otravny. A stavet to znovu nechces... hodim asi jako ticket
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kluci... vyhrali jste. myslel bych si, ze v tom maji chybu... ze tam spatne popsali tlacitka... tohle bych nezahral ani omylem.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to jsou dve ruzny veci. V tech mych controls tady "Pass and move" je, najdi si to tam ROENICK:
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vyfotte me to okno, kde v nastaveni ten pass and move je a s jakou konfiguraci klaves. To me fakt zajima.

A teda o pass and move se nide v zadnym videu o FC24 nepise... zato se pise o precision pass
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nenasel jsem tutorial primo na "pass and move", pisu ze v nakym o ovladani to byt muze. V MHD jsem to uplne do detailu nezkoumal :)

a "precision pass" je neco jinyho
    MELDA
    MELDA --- ---
    nemate zac :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    All New SKILL MOVES & DRIBBLING in EAFC 24 - Easy Tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=y2q7RfF3-kg
    MELDA
    MELDA --- ---
    EA FC 24 - PRECISION PASS TUTORIAL - THE META PASS YOU NEED TO LEARN
    https://www.youtube.com/watch?v=ODuc0T2S7Mc
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak to netusim a ani tutorialy na youtube zda se nejsou, nebo bys musel projit naky obecny o ovladani jestli to tam bude

to ovladani uz je brutalni, pouzivam tak 20% :)

FC 24 Controls – FIFPlay
    https://www.fifplay.com/fc-24-controls/
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    mám dotaz k ovládání. V Attacking Advanced je položka „Pass and Move“ a u ní „A + R direction (hold)“. Tušíte někdo, jak to funguje? Zároveň mačkat X a mířit pravou pákou nejde, tak se to snažím dělat rychle po sobě, ale nemám pocit, že to něco dělá. Díky.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    EA Sports FC 24 přilákalo víc hráčů než FIFA 23 » Vortex
    https://www.vortex.cz/ea-sports-fc-24-prilakalo-vic-hracu-nez-fifa-23/
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: to se mi jeste nestalo, neviditelnej hrac znovu dnes.

Debilni je i to, ze po teci obrance necha golman pomalu dosourat mic na roh i kdyz by ho mohl v klidu mit

pekny jsou novy zakroky brankaru
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Jeste slusnej bug mi prijde to, že -pomerne casto- se brankari pri vybehu z branky zaseknou na malym vapne a dal to nejde. Paradoxne to vcelku pomaha pri utoku jeden na jednoho, ale vypada to dost komicky, kdyz brankar bezi jak vul ale stoji na miste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam