• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Hahahq a to ja mam dokonce moc oblibenou hracku, ktera neskutecne naklada 😀

ROENICK
    ROENICK --- ---
    kokotsky zensky ve futu !!! ty baby leckdy vypadaj jak typek :)

jediny co je odlisuje je ikona ligy, alespon neco
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    se pekne dementne skladaji SBC s omezenim na ligy, kdyz zenska i muzska liga ma v apce stejny oznaceni.. to by je zabilo tam dat "W" do zavorky???
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    denne Daily Dynasties challenge, nepotrebuje rating jen chem a je za to megapack
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    KRYSUX: Prave premyslim jestli ho mam zdelat 😂🤷‍♂️😂
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    uz z principu bych ho nehral ;)
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: se shadow uplne v pohode :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: Desne pomalej
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    a taky tenhle krasavec

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jo, to jedu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    v SBC je Advent calendar, kazdej den pack za bronzaka, v objectives odmeny
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HAVANA: zkusim
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LYNCH: to vim, a funguje to, jen ta synergie s tim levonohym zaloznikem vlevo a pravonohym vpravo je fantasticka, stejne jako v realu
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HAVANA: v zadaní ukolu nebo jak se to jmenuje je na vyber jestli se drzet u lajn, nabihat dopředu nebo chodit na osu hriste. to mi prijde ze celkem funguje
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    je skvely, jak v ty FIFE uz fungujou i realny postupy z zivyho fotbalu...

hraju karieru za arsenal, rozestaveni 433, na kridlech saka a martinelli, ktery hrajou pres nohu (aby mohli zasekavat na stred)
    za nima na CM sem hral vpravo odegaarda a vlevo pedriho, takze taky pres nohu, a porad se mi stavalo, ze saka a martinelli prebirali balon moc na lajne...a pak sem prohodil stredni zalozniky, coz jim otevrelo uplne novou passing line, a najednou se saka a martinelli dostavaj s micem presne do toho prostoru mezi krajnim obrancem a stoperem...

jeste bych uvital vetsi variabilitu v tom, ze bych moh urcit kam maj treba hraci nabihat (na zadni tyc, na prdeni tyc atd, ale to treba prijde casem :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BULWARK: No... tak to je jen zdani a necih stesti...
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    MELDA: Chápu, někdy to prostě nepadá. Já měl letos na začátku docela štěstí, v tom squadu mám z balíků (vyhraných nebo sbc, balíky nekupuju) Van Bastena, KDB, Hernandeze a Alissona. Obecně mi přijde, že když člověk hraje FUT Rivals, Squad Battles nebo Champions, tak postupně postaví slušný tým jen z odměn.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BULWARK: Hraju denne. Jen nedelam VTM, protoze v tom se proste neorientuju. otevru tak 20 baliku za tyden. Vetsinou me z nich pada uplny hovno :-) Asi tak.
    90% hracu nad 84 mam koupeny z prestupovyho trhu.
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    MELDA:
    Málo hraješ :) ... o víkenud ještě koupím VVD místo Saliby :P

MELDA
    MELDA --- ---
    Zatim takhle, ale vubec me nepadaji nejaky fjn karty, balicky.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam