• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: chapu, proto tam je Kundé :)))
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak jako jde tu i o nejake sympatie ne? :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: kde mas Bellinghama? ten dostane TOTY na 1000%, nejlepsi hrac soucasnosti
    BULWARK
    BULWARK --- ---
    Pánové, musím se pochlubit s nejlepším pack openingem, který jsem za posledních několik let ve FIFĚ měl. Poskládal jsem 87+ Icon Pack SBC a padlo mi toto:

Fero už je v Active squadu a nemůžu se dočkat, až udělá z protivníkovy obrany maďarskej guláš :)).

MELDA
    MELDA --- ---
    Ale teda jako chybel me tam Robertson, coz je dle me nej levy obrance.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak poporsím do zahlaví, jestli se da dat dalsi zive vysilani na Twitchi na kanálu easportsfc, ze bude 15.1. od 18:00

Diky

Link zde: https://www.twitch.tv/easportsfc
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak co chuligani, uz jste odhlasovali v TOTY ? :-) A koukejte zjistit, kdy maji byt. Mam uz cca 50 balicku. Na Roeho teda nemam, ale taky sem zacal sbirat, tak uvidime, jestli to k necemu bude :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ea vysils za odmeny. ted.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KRYSUX: zatim se nevi ale byva to druha pulka ledna
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    a kdy bude TOTY? je fakt ze tohle vanocni promo je dost tragicky..
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    sbirate packy na TOTY? mame uz asi 180 kousku :) ale moc tomu stejne neverim
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    zase 10 a 30 packy
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    86 TOTW Garnacho zadarmo v Daily login objectivu, supr :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Ve storeu jsou 10 a 30 coin packy
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: to je možná způsobený i tim ze to jeste nemaji uplne vsichni. ja si v online sezónách ,chvíli potom co je hra vydana, skoro nekopnu.Po pár tydnech, desítkách zapasu se to vyrovná. sem tam se ale stane ze se prostě někdo kdo hral v rok stary fife vyssi level musi prokopat nahoru. No a to pak vypínám v 5 minutě za stavu 0:5 ::)) a další zápas třeba s přehledem vyhraju
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pekne to davaj panove. Jeden dostal 6-2, dobrej klepec :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pustte si stream pro odmeny ve FUTu. Je potreba mit sparovanou twitch apku a vyzvednout to v Drops

Twitch
    https://www.twitch.tv/easportsfc
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Roe, hraju to intenzivne od fifa22 a jako Rivals sem se vzdy vyhybal. Ted to hraju kuliva evoluci. Jsem 9 trida, jeste aby bylo jasno. Jsem na poslednim zachytnem bode a k postupu do 8 tridy me deli dve vyhry vvrade. 10 trida je ta posledni, kterou zacinas. Do osmevtridy se snazim dostat uz asi 13 zapasu. Kdyz vyhraju, nasledujici tym je z 99% total nabusena masina.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A s klidnym srdcem si troufam tvrdit, ze kdyz bych ve fufe utratil 1000euro, tak bych najednou vyhraval i se stribrnym muzstvem.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jestli to nema fakt na hovno sitovej kod, jiny hry ti online chodi v pohode ne?

ja si to pro prdel musim dat taky, jestli budu mit stejnej pocit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam