• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: Proti tomu se hrat kurva neda :-) Teda dalo by se, kdyz by ti moji behali stejne rychle po celou dobu zapasu a jezdily jak brus :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: A to se pico dozvidam az ted? :-)
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: tim trpel celej tenhle rocnik, kdyz si nastavil v taktice hloubku teamu nejak nad 71 tak se spusti automatickej pressing hracu, kterej nedrti staminu. dost opruz proti tomu hrat
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Hele... tohle je v pohode, to ja to tam nejak mam nastaveny, jako ze ti dva moji stredovi zaloznici si maji úpokryvat i kridla a tak, ale nejak proste nechapu, ze kdyz hraju s nekym, tak proste ti jeho hraci jsou furt na mne nalepeni, napadaji mne takrka neustale a to ve dvou ve trech a do toho obsazuji i moje blizke spoluhrace, tohle proste nechapu, jak to muze nekdo ovladat? Tohle proste musi delat za nej komp.. a jako kurva jak to ma nastaveny, ze mu vydrzi ti hraci bez stridani tahle litat celejch 90 minut.

Ja kdyz nastavim brutalni napadani, tak jsou vyflusnuti po 30 minutach :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: od FC 25 pujde nastavovat kazdemu hraci ve FUT co ma delat, taktiky atd. Ted nevim jak to delaj, leda pres ty tymovy a hrajou nak extremne ofenzivne aby byli napred ale stihaji se i vracet
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VONBONBON: to tak byva, ze nejlepsi tym mas na konci :)
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    No já už jsem konečně spokojenej se svým týmem(zrovna když fc 24 konci no). Poprvý jsem dal 10 výher ve víkendový lize. Nic moc, ale pro mě úspěch😄
    Ve hře hraju většinou 4411 Pirlo pod hrot, Lo Celso LM a Silva RM

MELDA
    MELDA --- ---
    A jinak teda by mne zajimalo jeste... mozna tady nejaka rada od zdejsich FIFA ortodox hracu, jak si nastavit muzstvo tak, aby delali to, co potkavam u tymu v Champions, tedy aby v kazdem momente furt byli o krok pred mejma hracema a to i v okamziku, kdy ja tomu svemu volnemu hraci prihravam.

Jako porad nechapua nedokazu pochopit jak to maji nastavene, ale vzdycky kdyz hraju Champions nebo Rivals od urovne 7, tak ty vole.. se absolutne nechytam a dava me na prdel i borec, kterej ma tym sestaven z beznych zlatych.

Patrne totiz nekde prehlizim nejake zasadni nastaveni a to je ten duvod, proc me to proste nejde. O prepinani hracu, to je kapitola sama pro sebe, to obcas mam chut vyhodit ovladac z okna.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak, jelikoz nejedu moc tvorbu muzstva a balicky si otviram pokazdy hned, kdyz me nejaky napadaj, tak sem si byl nucen udelat par Evoluci a ze jich teda bylo :-) Ale slo toho vylepsit plno, dokonce i to co uz bylo vylepseno :-)

Momentalne tedy takhle..

ROENICK
    ROENICK --- ---
    VONBONBON: ani jednou :) Futties ikona Baresi, Futties Courtois, ikon zatim asi pet, naky TOTS
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    ROENICK: a co růžoveh Forsberg, nebo jak se ten sráč jmenuje, kolikrát ti padnul?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pustili jsme se do openingu, mame 800 packu :)

a pada to ted fest, kazdej druhej az treti pack naka promo karta. Zatim ikona Gattuso a naky TOTSy a winter wildcard apod
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    uz je spravny cas otevrit usetrene packy

EA FC 24 FUTTIES 'Best of' Batch 1: Full list of players
    https://www.90min.com/posts/ea-fc-24-futties-best-of-batch-1-full-list-of-players
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    v Ultimate tymu bude hodne vylepseni, hlavne "duplicate SBC storage" o velikosti 100 mist, kam pujde hazet duplikaty a pak z nich snadno delat SBC. Konecne :)

a zmizi kontrakty
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Letošní fotbal od EA Sports slibuje vylepšit grafiku i umělou inteligenci - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/ea-sports-fc-25-hry-fifa.A240718_110350_bw-novinky_srp
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tak ten se pro me odehral o ctyri roky driv..
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nejsmutnrjsi zapas ever
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jsme slavni :) skoda ze jsme se nedostali do Fify i nejak pozitivne..

ROENICK
    ROENICK --- ---
    a ty euro a copa america hraci by meli dostat jeste boost pokud daj goly, nastoupi k zapasum atd
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo a TOTS Alissona do brany
    ale cekam jeste na ty Futties a best of packs..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam