• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ty vole....jako na fifu jsem zvyklej, ale nejak se me do toho ted nechce :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---

FC25 si

4 hlasy od 4 respondentů

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: jasny, vis jak... proste potrebuju si testnout, jestli sem lama a nebo sem za tech par let hrani prece jen nejakej skill ziskal :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: zapas uz dame ale porazis me v pohode, ja online skoro nehraju, krome tech povinnych rivals zapasu na evoluce. Tak mi nekdy vecer hod zpravu do PSka kdyz budu online nebo na nyx
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No moc sem neprodaval :-) Respektive jen karticky za par drobnych :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: koukal jsem ze mas nizsi rating nejlepsi sestavy, ale celkovou hodnotu hracu vyssi, asi tech koupenych? ale ukazuje ti to nak haluzacky nizkej transfer profit, jsi letos neprodaval?

nahodte i ostatni pls ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Moc pekny, dal bych s tebou zapas :-)

Pockej, vecer nahodim tu mou particku, neni to teda takovy maso, jako to tvoje, ale jsem s nima spokojenej :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak final. Nikdy jsem nemel takovej tym a desitky special karet 90+, letos to Euro, Copa a mraky objectivu udelaly svoje

evoluce jsou v tom jen asi tri, asi by slo slozit i full 99 tym z evoluci ale z toho bych nemel asi takovou radost jako kdyz neco dobryho padne ;) chybi tam snad jen pravej Ronaldo, kdybych nekupoval 98 Saku a 98 Alvareze tak bych na nej asi i mel, ale ten Mbappe stacil

jo a transfer profit letos 3,5M ;)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ;)))

"We want to see gameplay, not this one direction group"
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    první stream z FC 25

Twitch
    https://twitch.tv/easportsfc
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    wtf, oni vypli FUT servery pro 21 na konci roku 23??? driv to drzeli 5 let..
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Super, stahuju hnedka :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    je tam evoluce, ktera udela 99 hrace z golda a da vam 7x81+ pack do dalsi Fify

a taky objective na pack do dalsi Fify
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    2M coinu, jdu nakupovat :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    byl to vubec nabitej pack, jeste Socrates

ROENICK
    ROENICK --- ---
    yes ! :) hraje se s nim skvele

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam