• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No neco bych asi slozil. Myslim si, ze Anglanu bych mohl mit dost, ale bida tym by to byl :-)

Kazdopadne vcera jsem rozjel Rivals s tymem s hodnocenim 82 a namazal sem si, jak pastiku borca co mel tym 89. Takze ok, neco malo sem se v te DC24 naucil :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: koukals jestli slozis one nation?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ty servery jsou dost marny. Me to zustalo jen dneska viset asi 3x, tak sem to vypnul.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to je dobre, kontrakty me sraly, stejne to stalo par korun na trhu a padalo to z packu ze jsem toho mel stovky

me to nespadlo ale seka se to, to jo
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak koukam, ze uz odstranili hracske smlouvy.

A teda seka se to a dost to pada. O tom, ze se obcas rozpadne text nebo neni videt score a casomira, tak o tom uz vubec nemluvim.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nejspis to omezili na 12 zapasu aby dost lidi hralo i ten Rush a Rivals atd
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Zkusim dneska. Jdu na to. Valim dom.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo chapu jak myslis to prepocitavani, ze jsi treba Gold 3 ale za nekolik dni spadnes do silveru jak ostatni hrajou a sbiraj body. Hm to chce proste hrat co nejvic na profika no. Prijde mi, ze je ted profik jednodussi, mozna slabsi pujdou hrat na world class i s tema shit seatavama

ale nekdy je to bolest, kdyz prestreli prazdnou branu nebo neprihrajou na tri metry :) velkej skok proti tem dream sestavam z konce minuly hry ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: V nejakym packu co sem vcera nebo predevcirem nerozbalil... byl to pack 2 hraci 75+ :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vyzkouseno. Uz sem ziskal trofej za "no scores" :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: pisou "first 12 matches" takze odehrajes 12 a uz nedostanes body, aspon tak to chapu. Vyzkousej :)

MELDA: v normal packu?
    v preview by se nevyplatil, stoji asi 5k
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ted me prislo tohle..aspon neco...

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: To je strasne, ale strasne malo. Kdyz to nehrajes na vysoke obtiznosti, coz s tymem v hodnoceni 82 nemuzes hrat na vic nez profesional, aby si uhral teamy kolem 86-90 hodnoceni, tak proste dostavas malo bodu... a navic, kdyz se ti to porad prepocitava, tak kdyz behem jednoho dne odehrajes 12 zapasu, tak ti to tvoje body nasledujicich nekolik dnu prepocitava, takze pak skoncis tak mozna nekde v umisteni stribro caune. Nechapu tenhle system :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: typicky nejvic hracu budes mit z te narodnosti co sis dal jako startovaci. Jedenactku jsem slozil ale lavku jsem si musel koupit, snad ji pak zase prodam ;) ale tam to slo po 150 coinech za bronzaka
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: 12 zapasu za tyden, kdy bezi ten squad battles cyklus. Tak jsem to alespon pochopil. Ja obvykle za tyden ani tolik zapasu neodehral pokud jsem nehonil nejakou evoluci nebo objective, takze me to asi tak trapit nebude.. je teda ale vyssi tlak na to davat vyssi obtiznost a dostat co nejvic bodu za zapas. Asi aby nebyli zvyhodneni ti co odehrali treba 30 zapasu za tyden. Nevim kolik bylo maximum, ty refreshe oponentu sly taky az po nejakych hodinach. Myslim ze max bylo 40 zapasu?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Dobre 12 zapasu a za jakou dobu nebo jako vzdy na celou tu dobu nez se ten zebricek obnovy?

add Rush, to jsem prehlidl.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No jako muzeme zahrat vid, jen teda bych se musel podivat jestli z nejake narodnosti poskladam cely tym. Mrknu na to dneska.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: pocita se prvnich 12 zapasu, ne 4 denne

ja ziskal cash z prodeju ruznych predmetu a hracu, ale taky jsem zatim nemel vic jak 10k. Ted uvidim za kolik se proda ten totw hrac, je to teda jen 81 rating.

s tim Rushem jsem ti psal ze tam je tlacitko na vyber vice hracu. Dole trojuhelnik "search club"

How To Change Player Selection in RUSH (CHOOSE OTHER CARDS!) FC 25 ULTIMATE TEAM
    https://youtu.be/5nQiu3ZxYgs?si=cdkpDstXBG1NC_on
    MELDA
    MELDA --- ---
    Na to konto bych tu mel par postrehu a par dotazu.

Postrehy:

- docela jsem postrehnul, ze se celkove snizily vsemozne odmeny - balicky s hracema clovek ziskava velmi obtizne.
    - penize a body za Squat battrle - omezene. Pocitaji se jak psal roe, akorat 4 hry denne. Nechapu proc.
    - Rush je zabavna vec, ale...

Dotazy k Rush:

- Rush ma nejake svoje vlastni nastaveni ovladani? Prislo me, ze obranne zakroky funguji nejak jinak a celkove i dalsi pohyby, jako sprint, vodeni mice, mirena strela atd. Ma to nekde svoje vlastni nastaveni nebo proc se to chova jinak? Nebo sem jen LAMA?
    - nabizi me to jen pet hracu, da se vybrat i z dalsich hracu?? Nebo to automaticky voli pet nejlepsich hracu z klubu?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: To nevim vubec co je... jako to myslis ty zlaty a stribrny packy k nahledu? Hele me padaj samy sracky, vsecko kolem 80 max. A do toho se furt nejakym zahadnym stylem placam s prachama, ze mam max 2-3k takze na nejakej pack ke koupi nemuzu si ani pomyslet. Neco delam spúatne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam