• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Ja taky nevim... a je me to jedno.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Uz jsem se v tom ztratil :) měl jsem za to, ze Erlinga dostali ti z predprodeje. Ten ale konci vydáním hry, coz je konec zari… loni jsem to teda predkoupeny mel (a Erlinga táhl celou sezonu, nez prisli futties), tak nevim

EA SPORTS FC™ 24 - Founder Status - EA SPORTS Official Site
    https://www.ea.com/en-gb/games/ea-sports-fc/fc-24/founder-status
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Jo pockej, jako ti co to meli zakoupeno v predprodeji?? No tak to ja nevim covece...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Nekupovals to fc24 nejak pozdejs nebo si to vymejslim?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No jako zajimalo by mne to, podle jakeho kriteria to vybiraji, rozdavaji a podobne. Me teda zatim chodi uplny hovno. Stale me padaji jen packy 75+ 🤦‍♂️Coz si mohou nacpat do spic. Kdyz prijde neco zajimaveho, tak je to povetsinou nejaka pralesni liga (Saudi, Tur a podobny sracky)

Jako sem z toho nasranej :-)

Ale jinak ted jedu ty SQB a mohu ti rict, ze je idealni odehrat jen dva zapasy denne. Krasne se drzim v gold 1 - diky tve rade hraju vse co je >82 na svetovou tridu. To ostatni na profesionala. A docela clovek najednou sbira bodiky.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja jsem taky founder tak uvidim, jestli to prijde
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Mno tak to ja taky a dostal sem velky hovno
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Nn, founders byli afaik ty co hrali EA FC pred prvnim listopadem ‘23 (proste behem lonskyho rijna)
    Ja mam ut od rijna ‘22 a founder jsem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A seka se jim to furt jako kreten
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Kdybych vedel co to jako ma znamenat, ze jako sem si poprve zalozil novej klub az ve fifa24? Hmmm, tak to je klasika kokotstvo, kdy seres na verne fanousky a podplacis ty nove :-)

Ja sem dostal uplny hovno a to jedu Fifu pravidelne od roku 21 myslim
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Koukam ze kdo byl loni Founder, dostane nejakyho vymazlenýho Bellinghama a evoluci
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    vtipnej bug je, kdyz hra ukazuje, ze dostanes "pack" a neni tam jakej :) proste "pack"
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to nasere :)

tak One nation glory je dost tezky, zkousim zatim sam a objective "win 10 matches" asi nedam ;) musel bych tam potkat naky tragedy..
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Lol, tak sem behem 23 hodin spadl z Gold1 na Gold3

Dobra mrdka 😂
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Mel jsem to ruzne, nekdy sem dal i elitu, ted bych mel byt Gold 1.

Mrknu za chvilku.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: dotah sem to na gold2, kam ty? mel jsem docela rezervu ale na Gold1 daleko

kolik jsi bezne hraval zapasu za tyden? ja bych jich treba 20-30 stejne nestihal hrat
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak proti bronzakum se da squad battle vyhrat i na world class, za 1500 bodu za vyhru 3-0

nejdriv mi to nepujcovali ale pak se to poddalo ;) tym mam zatim shitovej
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: do deseti, me to v poledne ukazalo, ze zbyva 22 hodin
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Do sedmi do rana 😂
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: muzes hrat squad battles i vic, dostanes coiny, zabava tam je, jen za to nejsou body no

me tech 12 bude stacit, jeste budu muset do zitra dat 4 zapasy :) vidim to nejlip na Gold 2, ale i to by bylo dobry
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nevim. Je to takovy smutny, kdyz vlastne nemas co hrat. SB - jen 12 zapasu tydne. Rush - nehratelnej, rivals - kdyz vedes, tak z 80% se souper odpoji.

Jako nic proti, ale jako jen stavet muzstva a plnit vyzvy me fakt nebere. Hodne smutny .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam