• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    v 17:00 dalsi stream s odmenama
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jsi udelal to Palmer SBC? ja si rikam ze na to nemam hrace ale mozna jo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    leda no, delat vic evoluci po sobe. Jenze jak mam vedet ktery pujdou po sobe ;) museji byt najednou dostupne, pak ti to rekne Futbin

a vetsinou ted jeste nejdou evolvovat hraci co mam v zakladu ale jen ruzni shiti
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Dve evoluce a Packetu mam z 82 na 86 + s pridanou schopnosti 😉
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja takhle, jeste dodelam Evoluci a myslim, ze pokud me neco nespadne v packu, tak s tim moc uz nepohne.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    zatim takhle

ROENICK
    ROENICK --- ---
    vubec se mi nechce delat ty evoluce. Vytahnout 82 typka na 84, k cemu? to nestoji za tu praci

a dali tam ty omezovace, ze mu napr muzes pridat rychlost o 8 ale nesmi mu tim vzrust nad 80.. obecne mi prijde ze ty evoluce dost zeslabili, asi maj pocit, ze byly loni moc silny a nebyla pak motivace otevirat dobry hrace z packu a tim padem utracet penize za fifa pointy
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: 66 pace.. ja vim zaloha ale stejne
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ted jdu po Rodrim, tak uvidime. Zatim se drzi cena na 40k
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    za dva dny, 4.11. konci FUT22 servery. Sel jsem si jeste naposled zahrat s tou sestavou :)

a jak ma clovek pocit, ze se ta hra moc neposouva, tak se posouva kurva hodne :) graficky ale i hratelnosti. Staci spustit dva tri dily dozadu a je to pocit jako pustit deset let starou hru :) uz jen animace hracu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    bezi ten Twitch stream s drops
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No, ja si piluju tym, ale teda jako obcas z toho zasahovani AI uplne nasranej.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: branit rohy je peklo, casto mi da gol hrac mezi trema myma, presne jak rikas, nevyskoci nebo vyskoci malo. Ale i v realnym fotbalu proste goly z rohu padaj, tak to beru

zdrzovani je obcas nutnost, ja mam oblibeny chodit na kridle dopredu a davat to dozadu za sebe a zase, idealne drzet to dal od brany.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Sestavu mam 85 a vsechno co je kolem 85 (tedy86/87) hraju na svetovou tridu. Da se to, jen teda to nesmi pocitac kundit... to treba vedes 2:0 a vis, ze proste ted prijde takovej tlak, ze dostanes 100% gol. Vetsinou z rohu, kdy kopou asi 5 roh v rade, protoze vse ubranis, ale u toho sestyho proste tvuj hrac nereaguje na klavesu, takze nevyskoci do hlavickoveho souboje a bum gol.

Jako tohle prozivam dnes a denne a vlastne uz to i vim, takze treba se podle toho pripravim, ze zmenim rozestaveni, stahu se vic dozadu a vlastne zdrzuju hru, ze si prihravam z nohy na nohu v obrane. A to jen tak dlouho, dokud jedna z totalne jasnejch prihavek neskonci v autu nebo lepe na noze utocnika, kterej z toho da pak gol.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ja hraju world class ty nejvetsi mrdky, neco pro a vetsinu semipro a dostal jsem se ted na Gold2 coz mi staci

ale v tom worldclassu je to casto i proti slabejm sestavam tezky a vyhraju na penalty nebo o gol
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Uplne domrdany to je. jako pamatuju si, ze tohle mela i FC 24 a proste sem to na chvilku odlozil, oni udelali par aktualizaci a slo to hrat. Ale jako tedka.. ted proste nejdou hrat ani ty SB, ty potrebujes body, aby jsi byl proste aspon zlatej, tak to hrajes vsechno na supertridu a ono ti to takhle kurvi, ze to proste schvalne generuje chyby u tebe, tvych hracu... to fakt jako ne.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nejlepsi je kdyz stihss souperuv brejk a prepne te to na hrace co je dal od mice nez ten nejblizsi obrance, takze ho nestihnes :) to bych se posral
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mam nastavene prepinani nejbliz k mici... a musim zmacknout sedumkrat, nez me to prepne na toho spravneho cloveka. Tohle proste nechapu. A nefunguje ani prepinani packou... proste tohle je strasny.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: A ted si vem, ze se ti to stane 2x v Rivals, kdyz vedes o jeden gol... a diky takhle zkurvene prihravce, kterou vygeneruje AI, tak ti to posere zapas. O prepinani mezi hracema ani nemluvim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam