• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    10 coin pack
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    ROENICK: posli link nebo twitch id
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    livestream!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    livestream
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    je tam daily login sbc + objective
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    alusny (leak)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    odmena za vcerejsi stream. Bude to ted kazde pondeli v 7, slo to az nekdy do 10

ROENICK
    ROENICK --- ---
    twitch stream s odmenama
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Me kdyz padne raketa, tak je z 99% neprodejnej :-)
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Koukal jsem, ze na ps store je FC25 za 950kc, uz jsem se dlouho nenasral, tak do toho asi pudu. 😂😂😂
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Pekny. Ja na Fc25 trochu zanevrel
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: takze i z preview muze padnout i raketa
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Hmmm
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: chces nasrat? :) tohle teda prekvapilo i me, to se mi jeste nestalo :) preview pack...

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: kdyz zapnes hru je napsano co updatovali

EA FC 25 Title Update 5 patch notes: Evolutions fix, headers buff, improved ball physics - Dexerto
    https://www.dexerto.com/ea-sports-fc/ea-fc-25-title-update-5-patch-notes-2983122/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jakoze neco takoveho...

EA FC 25: The best camera and controller settings
    https://www.redbull.com/int-en/ea-sports-fc-25-best-camera-and-controller-settings
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: kde to pisou... ja uz mam normalne koprivku, kdyz si reknu, ze to zapnu. Vcera jsem to drzel v ruce a radeji to odlozil se slovy "nebudu se nasirat".

Ja se i podivam po nejakym nastaveni na internetu zase..i tu minulou fifu sem si prenastavoval.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pisou ze vylepsili prihravky, skill moves maj byt ucinnejsi atd, tak jsem zvedavej
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Golmani nejsou zazracni... jen strely nelitaji tam, kam miris... to me taky sere. Bud to pali furt do prostred brany i kdyz to rves skoro nekam k rohovymu praporku a nebo to naopak pali vedle i kdyz to neusmernujes vubec...

Jak rikam...to AI, ktery tam nastavili, ze vlastne vstupuje kdykoliv do hry a tim ji jakoze ovlivnuje, tak to je na bliti !!! Fakt jako regulerne mohu rict, ze potom co sem stravil 200+ hodin ve FC24, tak tady v te FC25 me to vubec nebavi.. proste ta hra ztratila jakoukoliv zabavu, kdyz proste si ty panaci delaji vlastne co chteji a to i presto, ze ty to ovladas nejlip, jak umis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam