• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: ne asi, budou ho mit vsichni :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: Ten me celkem prekvapil. Zapnu FUT a najednou tady máte 90 Zidanea a evo na 94. Sice ho budou mít asi vsichni, ale je radost s nim hrát
    MELDA
    MELDA --- ---
    * utocnici samozrejme nabihaji do utoku. Ja myslel obrance.

Proste ti to uplne rozstreli nastavenou sestavu a bere ti to naprosto zbytecne staminu. Fakt vomrd.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Profi - vyhral jsem, ale zazitek ze hry je naprostej humus.
    Tady nejde o uroven na jakou hrajes, tady jde o to, ze zmenili zasadni chovani cele hry a taky ovladani.
    Udelat klicku, stahovacku a podobne, to je proste nadlidskej vykon, takze individualni akce jsou proste naprosta marnost.
    Nemluve o tom, ze do hry stale vstupuje AI, takze to ovlivnuje. Sere me, ze si to proste dela co chce. Jdete treba tri na branu proti dvoum obrancum. Chces to nahrat pod sebe na stred a on to nahraje na opacne kridlo, protoze proc dopici. Ani tim smerem nemam nastavenou packu. O tom, ze to strili jak chce ani nemluvim.
    Vadi me prepinani hracu.
    A vrchol je to, jak hrabli do te takticke casti. Takze diky tomu ti utocnici nabihaji do utoku aniz bycsi to po nich chtel a celkove tam vsichni zmatene behaji. Misto nabihani do volneho prostoru se tvoje npc s tebou srazi nebo v lepsim pripade te krizuje nebo bezi uplne stejne tam, kam ty. Je to hrozny. Za tohle by meli vracet prachy.

Ted jsem si strihnul 3 zapasy ve 24 a to je proste balzam na dusi a pohlazeni po tele. Radost to hrat.
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Koupil jsem to pred vanocema, hraju jen online 😂 rivals a je to nesmyslna bejkarna ale 24 bych nezapnul. To nema cenu podle me hrat, kdyz uz maj vsichni top hrace.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: world class ? :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jsem to zapnul, dal jednu hru, tepovka a nasranost na max, ovladac malem letel do kouta. Jako jak muze nekdo dokonalost FC24, takhle domrdat, to nechapu. Fakt nehratelny.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Me taky ne, protoze to ani nezapnu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOTY here. Myslim ze letos mi nepadne :)

EA SPORTS FC™ 25 TOTY - Men's Team Of The Year
    https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-25/toty/toty-mens

MELDA
    MELDA --- ---
    Jsou to fakt curaci. Protoze ta kritika na hratelnost jede od vydani.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak, az tohle probehne, tak to pustim…

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Zkusim, uvidim. Ale teda jako kdyz sem si zahral 24, tak uz sem tu 25 ani nechtel zapnout
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: zkus to jeste ted, docela mi prislo ze se to zlepsilo poslednim updatem. Na world class se mi furt nehralo nijak skvele ani proti bronzakum ale na profika krasa
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    v live objectivech snadno ziskatelnej PL hrac (NumeroFUT Ait-Nouri)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nechapu, proc museli hrabat do ovladani. Uz takhle to bylo slozite dost a trvale me to se to naucit. Ted nic z toho nefunguje a je to hrozny.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: bojim se to udelat :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ted jsem si cvicne strihnul dva zapasy ve FC24, jezisi, to je takovej balzam, to je symfonie pohybu, akce a fotbalu. Jako FC25 se muze jit uplne zahrabat.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jako je to kurevsky neohrabany, nevim proc do toho museli tak sahat
    MELDA
    MELDA --- ---
    Regulerne me FC25 prestalo bavit. To zmenene ovladani proti FC24, kdy se proste neda klickovat, driblovat a nebo sem jeste neprisel na to jak, ale puvodni kombinace tlacitek na to nefunguje, tak se to pro me stalo dost nehratelny. O tom, ze to neustale nahrava kam chce, tak o tom uz ani nemluvim.
    Takze FC25 odkladam a vracim se k FC24
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam