• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: neni to nahravka vzduchem co letí nad zemi)) někdy to vypadá jak takovej ten Ozil pass
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: ne? ja myslel ze jsem poslední člověk co to nevěděl haha. jo je to cool. klasická pomzemi anebo do běhu je skákavá když dvakrát po sobě rychle zmáčkneš, dost funkční mezi obranci útočníkvi do běhu, pod tlakem atd

prisel jsem na to úplnou náhodou
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Je to proste nahravka vzduchem tesne nad zemi, takze to dost casto preskoci souperovu nohu :-)

Jinak ja fakt nevim. Vas tu ctu a uplne me to tak strasne mrzi, ze proste ja neprozivam stjny orgasmus, jako vy. Naopak, vzdy, kdyz zapnu zpet FC24, tak si rikam...doprdele, tohle je balzam na nervy.

Nejsem si vedom, ze bych se v nastaveni nejak hrabal, vesmes mam vsechno defaultne a uznavam, ze mozna co mam debilne nastaveny, tak taktika tymu a ukoly jednotlivym hracum.

Ale to zmatene behani po hristi atd, to teda opravdu nevim, kde nastavit, aby to tak nebylo. Nekolikrat sem chtel vypipnout nejaky video a podobne, ale pak jsem to vzdal. Bez meho kometare, co zrovna v tu dobu delam, am mirim atd to stejne nema cenu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: skakavy nahravky ani neznam, zkusim :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HAVANA: centry mi taky furt moc nejdou
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Ty taktiky jsou super. False full back hraje presne tam kde čekám že se bude pohybovat.

Když nekdy hraju 4231, tak amc nastavenej na roaming classic 10 je strašná zabijarna..

Furt sem se teda nenaucil poradne centrovat, i když pár centru na zaviranou zadni tyc nebo na vápno do nabehu pro box2box midfildera se mi povedlo...a je to teda satisfying as fuck když to vyjde
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    taky je fajn ze je těžší nahrát, nedá se nahrát když je hráč otocenej jinym smerem, prostě to kopne úplně na hovno.
    ty skakavy nahravky dvojitym klikem hrozně žeru
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    moc se mě baví změny taktiky během zápasu
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: mně to teda přijde v poho, hraju jen sezóny a sem tam si dám Rush a nemám problém
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nerozjebal sis settings? ja jedu default, na taktiky jsem nesahal, 4-3-3 utocna
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ja si dal ted zapas. Na styl tiki taka muzu zapomenout, stale to nahrava z 98% obsazenym hracum. Taktice asi nerozumim, spoluhraci misto volneho prostoru me nabihaji do cesty. V okamziku nahravky do behu najednou zmeni smer, jakoby se vyhybal imaginarni zdi. Kdyz chces poslat spoluhrace do nabehu pres L1, tak to opet vybere nejakeho nesmyslneho hrace.

Proste nervy mam jen jedny, je to nehratelny.

Ale udelat streem z toho, jak se u toho nervuju a nadavam, tak mam milion natotata. 😂
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    na World class proti shitovejm bronzum s 90 rated tymem samozrejme velmi tezky, to zustava ;)
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Tvl ted den nešlo psn, lidi šíleli. Udělal jsem toho Pirla, tak jsem zvedvavej az ho zkusim.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Stastnej clovek
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: me se to po tom updatu hraje skoro stejne jak FC24..
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Díky za info.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Prave jsem FC25 odstranil z PSka. Dal jsem tomu posledni sanci. Za me je to zcela nehratelne.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    dejte si draft, padaj tam pekny karty
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ale ta SBC storage je pozehnani, s duplikatama se ted dela tisickrat lip

zase jsou tam takovy debilni omezeni typu ze squad builder v apce nemuze brat hrace ze storage, jde to jen pridavat po jednom ale dobry. A pekny je to ze jde omezit v apce rating, napr najdi mi hrace 81-84
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam