• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jo to jsem pochopil ;) dal jsem 25 a pak 30, az v druhym jsem si uvedomil ze se da preskakovat rychle cela oslava

tech 45 urcite neni lehkejch
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: sorry…vypadlo mi, ze za jeden zápas.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: skoda ze jsem to nevedel driv, ale diky
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Kdyby to náhodou někomu uteklo...v Milestones objectives se objevil Squad Battles Speedrun.

Člověk musí ve squad battles na Beginnera nasázet až 45 golu. A dostava za to docela slušný playerpicky (v jednom mi padnul 96 Barcola)

Je to celkem repetitivní pruda, ale stojí to za to. Celkem se to dá, chybí mi těch 45.

10 goals: 1 of 3 83+ player pick
    20 goals: 1 of 3 84+ player pick
    25 goals: 1 of 3 85+ player pick
    30 goals: 1 of 3 86+ player pick
    35 goals: 1 of 3 87+ player pick
    40 goals: 1 of 3 88+ player pick
    45 goals: 2 of 5 87+ Player Pick
    Group Reward: 1 of 2 90+ player pick

Jo a a teda zbejvá posledních 24 hodin.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIEN87: Bezne kolem 20
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    MELDA: A kolik ti to ukazuje ping před zacatkem zapasu?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: spatnej net? zkousels hotspot?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak uz jsem prisel na to, proc jsem tak marnej v rivals a vubec v online hrani. Mam tam obrovskou latenci, takze moje reakce jsou dost opozdene, nekdy musim 2x zmacknout tlacitko, protoze to proste nevystreli nebo neprihraje v tom okamziku, kdy potrebuji. Mazec. Ted sem to videl v zapase, kdy proste se moje figurka hybala jinak a uplne jinak nez souperova. Zvlaste, kdyz menil smer, tak sem byl bez sance stinovat, kdezto on stinoval a blokoval uplne vsechno, ze sem za cely zapas ani jednou nevystrelil na branu. Neveril jsem tomu, ale te to hodne znat.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A mam Holese a je teda v obrane jakoze hodne dobrej :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No.. nemusis nikoho kupovat, ale musis platiti obcas ty evoluce. Ale zase...evoluce za 50k ti udela behem 4 zapasu z 90 tkovyho hrace 94 kovyho :-)

Kazdopadne ta evoluce co byla zdarma, tak ta me udelala z 82 Cucurelli 94kovyho a je jako nabustrenej jako kreten. Na druhou stranu jsou tyhle karty neobchodovatelne a ani ti nezvedaji cenu muzstva :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: letos ty evoluce uplne prestrelili, na konci. Nemusi nikoho kupovat ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak ja zatim takhle... jeste setrim ma jednu evoluci - posileni obrany a pak uvidime, jestli tam prijde neco abych zmodral ty zalozniky dva a bude to cajk.

MELDA
    MELDA --- ---
    Ke tam gratis jedna brtalni evoluce, kdy z 82 hrace to udela 94
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Lamine Yamal ma hodne dobrou TOTS kartu

https://www.futbin.com/25/player/60142/lamine-yamal
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    uz mam 800k coinu, co koupit? ;) nakou raketu, nakyho TOTY z PL az jeste krapet klesnou... ale uvazoval jsem i o TOTS Brunovi a Sakovi, ti jsou tak 100k oba
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nejaks i to jabko nechci zasirat temhle vecma. Mel sem to predtim v mobilu, takze jako vim.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: proc? je super, obchoduju s hracema nebo delam SBC na cestach, vyzvedavam objectivy apod

bojis se, ze ti EA hackne mobil? :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tu nechci :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: lepsi screeny dela mobilni apka
    MELDA
    MELDA --- ---
    Proc to ta apka v pc zobrazuje takhle konsky malinkaty, to nechapu, ale budiz.

Dokonce sem konecne pochopil i rozdavani taktickych ukolu hracum atd, takze dobry :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak uz se me to pekne modra :-) Vcera sem na jednom uchu poslouchal a jednim okem sledoval hokej na kompu a delal evoluce :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam