• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 26
    rozbalit záhlaví
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: najs!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Je TAM! ale uz to nevypadalo :)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    kdo setril packy tak ted je ten cas, vsechny TOTY v packach, vcetne ikon
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOTW hrac v 10 coin packu, gut :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pekna karta
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jo my hrajem skoro jen squad battles ale jak rikas. Kdyz je tk jen o tom odehrat zapas nebo vyhrat tak na semipro dam dva tri goly a pak si u toho delam neco jinyho a jen odkopavam balon a odmackavam polocas a konec ;) chtelo by na to mit nakej skript ;) pres remote play by to mohlo jit, z kompu
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: od toho jsou docela dobry ty live events. kor kdyz jde jen treba o ctyri seria A hrace v tymu. jsou kratky, kolikrat treba jen kdo da gola vyhral, ale pocita se to a mas to za deset minut hotovy. Ty, kde potrebujes dat pet finesse golu s nejakym hracem nebo asistence, atd. ... to hrabu vetsinou na squad battles. Ale furt je to voprc docela.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a musis vetsinu splnit v separate matches, nemuzes dat pet golu v jednom zapase..
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jo to nastesti uz delaj, ze muzes splnit 4 z 5. Tady to ale neni no

my to asi hecnem, za dve tyhle skupiny padne v breznu 90 rated FUT birthday hrac
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: je to otravný af, cíleně to nedělám, mám tam random dva objectives splněný. Zrovna u takovejchle challanges bych uvítal mnohem víc takovýto: splňte 4 z 6. A ne všechno...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: gratz! my jeste TOTY neotevirali, cekame na full sestavu
    loni ale padla Renard, ani jsem ji sem koukam nedal.. a predtim rok Rodri. Uvidime jestli padne i letos

mimochodem dela nekdo tu Football Fanatic challenge? ta je pekne otravna, hlavne "dej v 7 zapasech asistenci centrem s portugalcem" :) vubec to chce odehrat asi 40 zapasu za tyden
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    jsem se chtěl kapánek pochlubit...z TOTY mi nepadlo lautr nic, tak jsem se kous a udělal tu Encore Icon Player Pick SBC. Nejdřív přišly klasicky trapný karticky 86 Hernandez a 88 Laudrup..a na poslední pick padnul 95 Maradona :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    stream za packy
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    stream za packy
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jojo to uz i vcera, i za 30

a v objectivech TOTY HM Cucurella
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    je tam balíček za deset penízů
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ofiko. Hraci sedi s leakem, ratingy ne :)

Electronic Arts - EA SPORTS FC Team of the Year Revealed – Fans Crown Football’s Elite in the TOTYs
    https://news.ea.com/press-releases/press-releases-details/2026/EA-SPORTS-FC-Team-of-the-Year-Revealed--Fans-Crown-Footballs-Elite-in-the-TOTYs/default.aspx

TOTY attackers, midfielders, defenders, and goalkeepers will appear in the EA SPORTS FC 26 Ultimate Team pool of items for packs on a rolling basis across the following dates:

TOTY Attackers - Jan 16-18
    TOTY Midfielders - Jan 18-20
    TOTY Defenders + GK - Jan 20-22
    All items across the TOTYs, along with the Men's and Women's 12th Player and Honourable Mentions, will be available in the EA SPORTS FC 26 Ultimate Team pool of items across the following dates:

TOTY Icons Team 1 - Jan 16-20
    TOTY Icons Team 2 - Jan 20-23
    Full TOTY XI - Jan 22-30
    TOTY Honourable Mentions & 12th Players - Jan 23-30
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    docela mě potěšil ten TOTY honorable mentions upgrade...90 Kewell s rychlostí 94 a střelou 87 je celkem slušný levý křídlo :)
    a jinak mě docela bavěj některý ty live events. jako kdo dá gola vyhral nebo teď ten aktuální TOTY warm up - bez pravidel.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    já nic, pálim to jak to přijde :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    nula
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam