• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROMANONCharakter písmem
    klub bude slouzit pouze a vyhradne k vkladani obrazku pisma (odstavce, vety) vyhradne prispevatele a naslednym pokusum odhadnout charakteristicke rysy pisatele (pripadne naladu, prostredi a podminky ve kterych to bylo psano). Ostani prispevky mimo tema budu prubezne mazany majitelem diskuze, tedy mnou.
    rozbalit záhlaví
    SAIMA
    SAIMA --- ---
    To by mě taky docela zajímalo... :) Nevadí, že jsou tam škrtance atp?

    Photobucket
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Já bych tě otipoval na energického člověka, který když se směje upřímně tak se směje hodně nahlas a svým způsobenm neví co od života mimo vlastní zábavy očekává-
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BERRY_: nezobrazuje se mi to...
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    SAKJA_PANDITA: a ted tvoje pismo:)
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    SAKJA_PANDITA: no pěkně =D romantik nee a vztah ke sportu mám, neříkám že něco extra, ale je tam =D Zbytek sedí skoro přesně...šikula ;)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ROSEE: tak aniz bych cetla, co psali prede mnou lidi, aby me to neovlivnilo, tak zkusim.. Jsi holka mila, uprimna, se silnym vztahem k rodine, nekdy az melanchlicka, ale prakticka. dokazes se postarat - o sebe i o druhe.. jso hrozne romanticka a o tom jsi puberte a v pozdejsim dospivani snila - o bezbrehy romantice se svym milym. jsi trochu lina, nemas nejakej extra vztah ke sport, pohodlny zpusob zivota ti vyhovuje. :)
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    KROMANON: tak s tím, že jsem rázná souhlasím, flegmouš určitě nejsem ba naopak =D Se smíchem pravdu nemáš a co se pozornosti týče taky moc ne, ikdyž vyjímky jsou =)
    No a nakonc to tvrdé " y"- něco na tom je, ale příklad co jsi uvedl není přesný, ale odhad supr ;)
    Takže suma sumárum....40% cca sedí =) a děkuji
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    ROSEE: Stoji nam ta diskuze, ale tak ja zkusim:-)
    *hodne klonis v levo a mas ostre pismo, tipl bych na dost razou naturu, kdyz je potreba abys byla drsna tak neni problem
    *typ jakym pises tvrde y ve me eevokuje neco jako: kdyz jsem byla mensi nemeli me radi a v tom pismu to zustalo
    *kdyz se ztacnes smat tak nahlas az vybusne
    *pusobi na me to pismo rozlitane a soudim, ze nerada drzis pozornost dlouho u jedne veci
    *zaver: razna, ale na sruhou stranu dost flegmous
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    Tak 4 měsíce fuč a já se dozvěděla že mé písmo je až schizofrenní s čímž nemůžu vůbec souhlasit =D ani ta úzkost nesedí...což ale ani jedno není o mě, že ano ;)

    Ale zajímavý názor =) dík
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    abychom se mohli bavit někam dale, navrhuji tedy jiz jednou zminene vytvoreni textu, ktery bude predmetem analyzy. Prvotni navrh CAMAEL: a ulehci to premysleni nad tim co napsat. Podnety?
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    ALIA: ja myslim, ze nebudem hrotit a jsem minimalne rad za tvuj dojem z autorcina pisma...ja se k tomu dostanu o vikendu.
    ALIA
    ALIA --- ---
    KROMANON: OK. Musim priznat, ze me z toho pisma jima docela silny pocit uzkosti, prijde mi az schizofrenni. Na jednu stranu je pismo pekne usporadane, stejnomerne. Mozna je to temi radky, ale i ty odstavce jsou v rade, coz me se teda casto nedari. A na druhou stranu sklon pisma me rozrusuje, mam dojem, ze to je psane zrcadlove a neda se to precist. Taky hlasim silnou deformaci internetovymi smajliky;)))) Tot vse, kazdopadne si netroufam jakkoli hodnotit autorciny rysy:)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    ALIA: tak se na grafologii vykasi a zhodnot to pocitem:)
    ALIA
    ALIA --- ---
    ROSEE: tak jako ja bych ti i neco napsala, jenze se v grafologii nevyznam:) Jedine, co muzu rict, ze by to melo byt psane na nelinkovany papir, protoze i rozestupy a pravidelnost mezi linkami textu ma svuj vyznam.
    Nicmene souhlasim s tim, co tam pises, to pismo mi prijde opravdu hodne zvlastni prave tim sklonem a taky jsem se musela docela soutredit, abych to precetla:) Nejdriv jsem si myslela, ze jsi levak.
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    Tak Vám tedy všem pěkně děkuji! =D =((
    ROSEE
    ROSEE --- ---
    Tak jsem něco napsala, za případné chyby se omlouvám =D

    HYSTERKKA
    HYSTERKKA --- ---
    CHUCKEE: souhlasim, taky mam na Camael podobny nazor
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    CHUCKEE: :) k tomuto bych se i připojil:)
    ZATRSATR
    ZATRSATR --- ---
    zajimalo by me, jak se kouka grafologie na to, kdyz si nekdo vymysli svuj vlastni styl pisma...proste svuj vlastni psaci font...
    CHUCKEE
    CHUCKEE --- ---
    óó děkuji KRONOMANe, že jsi mi věnoval nějakou tu řádku ze svého textu, stále si myslím, že našeho rukopisu se dají vyčíst věci, jako je nálada, nebo stres a tak dál....neříkám, že to ovládám, tak daleko jsem se ještě nedostal, ale je to jen o tom, kolik typů písem, nálad a lidí poznáš. Taky koukám, že camael je taky krutá vědma, co se týče písma, nevypadá, že by byla grafomanem, spíše o tomto směru hodně studovala a také jí to jistě zajímá, tudíž je to spíše grafoložka, nežli nemocná grafomanka...neboť grafomanie je psychická porucha jednotlivce a řekl bych, že já jí trpím...nijak mi samozřejmě nevadí, ba naopak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam