takže jako v skutku zkušený grafoman bych chtěl dodat: Zatím jsem nečetl všechny příspěvky, ale soudím, že autor prvního vloženého textu psát umí, řekl bych, že v jiných situacích, než-li je tato píše určo lépe, protože toto byl text, který uvadí tuto diskuzi do provozu, tak vtom má lehčí zmatek a moc netuší, co vlastně očekávat od jiných ID, proto užil víceméně zbrklé písmo. Už jen to, že si nedokázal na poprvé vybrat propisku, která by mu posloužila až dokonce textu, což vůbec není od věci, alespoň ukázal, že i to je možné. Takový text, není jen výčet z toho, co nám autor chtěl říci, spíše je to přehled jeho skutečné osobnosti. Text nám také napovídá, že autor nebyl příliš souštřěděný, možná stres z okolních věcí, možná strach, jesli se to ujme, kdo ví? Každopádně tu nechci jen tak obyčejně plkat a hned jak se dostanu ke scanneru napíši všechny typy písma, které jsem doposud odzkoušel, nutno podotnout, že nejraději mám graffitové, tzv tegové písmo, a rád ho zde předvedu, jak nejlépe umím a kritiku rád přijmu i tu špatnou...mimochodem děkuji autorovi, za skvělý nápad pro diskuzi, neboť grafomanie je spíše nemocí a moc lidí ji v lásce nemá....