• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    ok

a ještě jeden dotaz..v jakým prášku perete?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PSICHE23: dají, mám dojem, že občas v drogeriích a lékárnách, ale nemají je vždy a všude.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    dají se separačky sehnat v kamených obchodech? nejsem z prahy takže tam mě neposílejte.)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: :-)))

Jo, smrdí, taky mám ten dojem, i když dřív mi to nepřišlo.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    tak jsme se o víkendu přestěhovali a dostali jsme pračku od nové tchánovi manželky, ale ta se při převozu rozbila a je to nějaká italská no-name značka s totálně nepřívětivým uživatelským rozhraním, že kupujeme pračku novou. jenže ji přivezou až zítra dopoledne, tak jsme museli koupit jednorázovky. sousedy neznáme, tak mi bylo blbý rovnou je žádat o to, abychom si u nich vyprali a řeknu vám, že jsem měla hodně divný pocit, když jsem ty jednorázovky kupovala, jako bych nakupovala něco špatného, nezdravého nebo tak něco.

a ještě jeden postřeh, ty jednorázovky tak smrdí, fuj, už se těším na pračku!!!
    KEYA
    KEYA --- ---
    RENFRI: Díky... :).
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    RENFRI: díky.)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KEYA: Pop-in jsou pop-in, ne popoliny, jsou na tom videu... Baby Lucy bambusove frote, to je kapsovka, na to pul svrchnaky.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    PSICHE23: Fleecove ubrousky - koupis v jakemkoli latkovacim e-shopu (draze) a nebo koupis levnou Ikea deku a nastrihas na pozadovany rozmer milion separacek za par korun. Namocim ubrousek, vyzdimu, umeju jako zinkou, druhym suchym dosusim a zabalim. Pod vodu ne, to je fakt extra vyjimecne, kdyz ma treba prujem.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    RENFRI: a to ji dáváš normálně pod vodu nebo něčim jen vodou otřeš? (sorry že se ptam jak tatar.)
    a fleecove ubrousky seženu kde?
    KEYA
    KEYA --- ---
    RENFRI: Zrovna jsem se chtěla zeptat, které pleny máš nejoblíbenější na noc... takže Baby Lucy které? A ty "pop-iny" jsou poppoliny nebo něco jiného?
    Já většinu času u dětí používala čtvercovky a teď na Prokopa jsem měla ještě biofroťáky poppoliny...
    Ale teď chce začít látkovat sestra, tak bych jí ráda poradila nějaké vyzkoušené "novinky" :).
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PSICHE23: u nás je tak sudocrem jasná volba (jak to, že jsem ho neznala u starších dětí), ale v zásadě jsem ho vždycky používala jen na noc a občas flákám i to. Ani moc neotírám, ale používám olej medvídek plus látkové ubrousky.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    RENFRI: ok:)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Já nemazu ničím, max sudocrem, když je potřeba výjimečně, a neotira? Samozřejmě, že jo, nejlépe vodou a do sucha pak, na to taky používám fleecove obrousky, tady to bylo jen na předvedení, v zápětí šla plina dolů a šla se koupat ;-))
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    TABBY: v létě určitě
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    RENFRI: hurááá! máš u mě plínkový řád! :)
    už je mi to všechno jasný! D Ě K U J U !

jestě jeden dotaz..nic se neotírá, nic se nemaže?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ted teda na mistni radu hodne pouzivam svrchnaky GroVia se suchacem a do nich davam proste jakoukoli vkladacku, samotnou, na ni fleecovou separacku a to vydrzi tak na 2h, na spani ma pak ty pop-iny nebo baby lucy. A tedy na ne svrchnaky Baby Lucy nebo Blueberry jeste.

Koupila jsem haipa daipa pastelky, ale vubec mi nevyhovuji. Vlnaky mam jedny a jeste jsem je nepouzila..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A pokracovani. Nenech se zmast, obcas tam v zatmeni mysli reknu misto separacka vkladacka :-D

MVI_72062.mp4 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Cg16OEZevmU
    TABBY
    TABBY --- ---
    PSICHE23: No a nechces zkusit bezplenkovat? To je z hlediska tepelneho komfotu pro deti asi nejlepsi...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    PSICHE23: Tohle jsem tocila uz davno, dneska zas pouzivam jeste spis jine druhy, ale treba ti to trochu pomuze se zorientovat, co je vlastne potreba.

MVI_7206.mp4 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zvvOIud7JAs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam